“FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

“FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

Deze video zal u  het bewijs geven dat er een nucleaire terroristische “valse vlag” aanval is gepland tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen op 7/27/2012 gedurende de nacht ( de ceremonie is ‘s nachts).  De bommen worden geplaatst in de Londense underground metro in de Hackney Marshes zone en het stadion en de hele stad zal exploderen. DOWNLOAD VIDEO HIER:

Youtube versie: DEEL 1 DEEL 2/3 DEEL 4 DEEL 5 DEEL 6 DEEL 7

embedded by Embedded Video

Deze aanval maakt deel uit van een wereldwijde organisatie genaamd “Operation Black Jack”, dit meldde de Telegraph  op januari 2009. De BlackJack operatie bestaat uit 1 Mega kernbom op de Olympische Spelen in Londen (gezamenlijk georganiseerd door de ganse wereld van geheime diensten) dat binnenkort zal worden gevolgd door 6 andere nucleaire bommen in Noord-Amerika (New York City, Washington DC, Los Angeles, Portland, Mexico City , Toronto).

Deze valse vlag aanval is veel belangrijker dan de 9/11 aanslagen, en zal de trigger zijn voor WW3 vevolgens gaan de deuren open naar de Nieuwe Wereld Orde. De bommen worden toegeschreven aan Iran, China en Syrië en een nucleaire wereldoorlog zal gebeuren tussen de westerse landen en de Oosterse landen. Deze World War 3 worden toegeschreven aan de godsdiensten zoals de islam en het christendom.
Het doel van de Illuminati is om 90% van de wereldbevolking uit te roeien, dus het zal niet genoeg zijn om de grote steden te bombarderen, zo zullen ze ook  de mensen onder het mom van bescherming meenemen in hun ondergrondse basissen, maar die zullen ze daadwerkelijk gebruiken om massa executies uit te voeren. … DUS GEEF GEEN ANTWOORD ALS ZE U BELLEN.. uw eigen regeringen en legers zullen  je vermoorden.

Bron: TRUTHFROMGOD

Overgenomen van:
http://olympiczion.nl/index.php/false-flag-aanval-london-2012-bevestigd/

Dit bericht is geplaatst in Rik Clay. Bookmark de permalink.

Één reactie op “FALSE FLAG” AANVAL LONDON 2012 BEVESTIGD!

 1. Ja, prima dat deze info in het Nederlands uitkomt. Bedankt. Maar als dat gebeurt… dan is onze taak en uitdaging om daarna alle paniekberichtgeving straal te negeren, en op een of andere manier bezig te blijven met eigen geestelijke groei.
  Het klinkt afwezig, maar daar gaat het echt om. Alleen dan straal je de krachtige boodschap uit: destructie, dat is jullie werkelijkheid, niet die van mij.

  Iedere grote false-flag nu, is puur een wanhoopspoging om mensen in de vortex te houden. Als ze inderdaad zo’n haast hebben, dan wijst dat erop dat er iets groters staat te gebeuren waar zij bang voor zijn. Kritische zelfbewuste mensen die zelf hun eigen leven maken, die hun eigen spel spelen, en niet naar de olympische spelletjes toegaan. Er bestaan nogal wat optimistische voorspellingen over ons bewustzijn in de komende jaren.
  Als ze erin slagen om via een false flag en een oorlog een flink deel van de mensen in de hypnose te houden, dan betekent dat een enorme polarisatie in bewustzijn. Dat is iets om rekening mee te houden.

  Verder.. Er is nog een dimensie, toch? Mensen aan de top krijgen voorgelogen dat een wereld voor zichzelf het doel is. Maar wacht even. Dat is ingeprent, voor hen als wortel (goed je best doen dan krijgen jullie een continent voor jezelf alleen); voor ons als angst (angst is echt vergif, maakt ons makkelijk te sturen).

  Denk even door: die plannen liggen er, maar wat is de echte agenda? Een grote bevolking met een laag niveau van bewustzijn. Mensen die alle emoties leggen in velden waar het makkelijk aftappen is. Veel angst, paniek, veel afleiding, virtual reality, gameshows, en praatprogramma’s over geld en verkiezingen.
  Eigenlijk een beetje zoals nu maar dan nog erger.
  Lage frequentie bewustzijn van levende mensen, de massale hypnose. Daar gaat het ze om, dat is het voedingsmiddel. Tenzij wij op een of andere manier bezig zijn met bewustzijn en innerlijke groei, dan zijn wij een voedingsmiddel. Niet voor mensen in de top maar voor de krachten daarboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *