Matthew Delooze 27 – Begrijp de sofisten van Olympia

Click here for the English version

Matthew Delooze 27 – Begrijp de sofisten van Olympia

(Vrij vertaald René Voogt)

(En dat werd verdomme ook tijd ook!)
Een Delooze Nieuws Report

Hallo mensen,

Gewoon zomaar een paar regels om te vermelden dat de Olympische fakkel vandaag werd ontstoken. (Zoals enkelen van jullie al zullen weten). Hoewel de ceremonie door de meesten als saai wordt beschouwd, verzeker ik je dat het “het meest vitale deel” van het evenement betreft voor de multi-dimensionale kracht die ik De Slangen Cult noem. De Olympische Spelen van 2012 nemen deze keer voor mij dan ook een speciale betekenis aan waarvan de redenen op een later tijdstip zullen worden uitgelegd.
Let wel, dat als je mijn onderzoek van vier jaar geleden niet kon aanvaarden, dat het voor mij dan ook geen zin heeft om de dingen op een later tijdstip nogmaals aan je uit te leggen, of dacht je zelf van wel?

Mijn vrienden, de feitelijke ontsteking`s ceremonie van 2012, is absoluut niet anders dan alle andere voorgaande ontsteking`s ceremonies. Inderdaad, je onderwerping in 2012 tijdens de Olympische Spelen, is precies hetzelfde zoals het altijd al geweest is tijdens alle eerdere onderwerping`s ceremonies. Dat is tevens waarom wij verdoofde domme apen zijn die niet eens weten wie we zijn. De overgrote meerderheid van de mensen binnen de samenzweringskringen wisten zelfs niet eens dat deze ceremonie plaatsvond, slechts vier jaar geleden noch, betekenden deze Olympische Spelen ook niets voor hen.

Het enige verschil met dit Olympische 2012 ritueel in vergelijking met al de anderen, naar mijn mening, is de locaties waar de fakkel naartoe zal worden gebracht en dat komt omdat de route bij elk Olympisch evenement varieert. Dit geldt ook voor de Winterspelen, of geef je daar niets om (Deze werden niet gehyped door de rakkers hé?)?

In 2012 zal er wederom een Hoge Priesteres, de Maagden van Vesta (hart) en de ontsteking van de vlam zijn. Er zal een symbolisch offerlam zijn (Een leuke kleine jongen met een slank postuur), die de seksuele voorkeur waar de Slangen Cult het meest van geniet representeert, en er zal nog steeds een ritueel zijn waarbij gebruik gemaakt wordt van de altaren van Zon Godheden en hun aanhangers, maar maak je vooral geen zorgen, het is enkel maar een beetje een kostbaar tijdverdrijf is het niet? Deze ceremoniële rataplan is er alleen maar zodat we over een aantal weken kunnen kijken naar mensen die rond rennen in het East End shithole van Londen is het niet? Schenk dus vooral geen aandacht aan de odes richting Apollo, Hera en Zeus, want dat zijn allemaal van die goedzaken die we persoonlijk kennen toch? De Goede Oude Zeussy, ik ken hem goed hè?

Oh mijn broeders, wat een stelletje domme rode kont apen zijn we toch.

Hoe dan ook, hier een korte video waarin de beginselen worden getoond van de ‘Zon’ die het vuur voor het evenement van 2012 ontsteekt samen met de dubbelzinnige woorden (zorgvuldig opgesteld zoals dat elke keer gebeurt voor dit evenement) die keurig worden uitgesproken door de netjes verkozen engel Baron Coe, die de officiële marionet voor het jaar 2012 is. Dat hij zijn verdiende loon moge ontvangen voor zijn daden.

embedded by Embedded Video

Het is duidelijk, naar mijn mening, dat het enige verschil dat er dit keer in 2012 is, in vergelijking tot de andere odes aan het “Zon ritueel”, is dat leugenaars en marionetten zoals Seb Coe de rol over hebben genomen van de vorige leugenaars en marionetten die gebruikt werden in de vorige occulte ceremonies terwijl ze routine matig het ‘ode aan de zon’ ritueel uitvoeren waar hun meesters zo op staan.

De Fakkel wordt symbolisch ontstoken door Apollo (De Zon), zoals ik uiteen heb gezet in mijn vorige artikelen, en daarmee representeert de fakkel tegelijkertijd de zon op aarde. De ontsteking`s ceremonie legt de basis voor het ‘spirituele energie winning`s bedrog’ dat plaats zal vinden tijdens de Olympische Spelen van 2012 zoals dat ook gebeurde tijdens alle voorgaande Olympische Spelen. Ik kan alleen maar suggereren dat je mijn vorige artikelen eens doorneemt betreffende dit onderwerp om te kunnen begrijpen van wat ik geloof dat er achter de rituelen zit, mocht je ze nog niet eerder doorgenomen hebben. Voor degenen die dat wel hebben gedaan zeg ik – dat het ritueel van de Olympische Spelen NU begonnen is. Het begint dus niet in juli.

Ik zal nog een verslag over de Olympische Spelen uitbrengen wanneer we wat dichter bij zullen komen.

Ik zal mijn vorige artikelen over de ontsteking`s ceremonie (van jaren geleden) hieronder linken, en ik zal mijn eerdere werk betreffende de Olympische Spelen binnenkort nogmaals publiceren in mijn compilaties. Ik zal ook nog nieuwe informatie over de Olympische Spelen van 2012 publiceren wanneer we dichter bij het evenement aan zullen komen. Maar ik wil nu wel nog een stuk citeren uit mijn laatste nieuwsbericht betreffende dit onderwerp. Ik kan maar niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat onderstaande paragraaf op zijn minst opgemerkt zal worden door de waarheidzoekers …

“Het is voor mij ook duidelijk dat de Londonse Olympics van 2012 in de afgelopen jaren steeds meer werden ‘gehyped’ (maar werden echter niet op enige wijze nader verklaard), veel eerder door de ‘waarheidsbeweging’ zelf dan door een kwaadwillig verlicht geheim genootschap. Zakelijk-gedreven entertainment en pathetische desinformatie werd doorheen dit evenement gemanipuleerd tijdens ten minste de afgelopen vijf jaren. In plaats van spiritueel bewuste geesten te doen ontluiken heeft de gehypte materie letterlijk geestenloze volgelingen opgeleverd, in sommige gevallen. Maar let op, het ritueel met de Olympische Spelen is niet exclusief voor 2012 en dat is ook nooit en te nimmer zo geweest. Het wordt al duizenden jaren uitgevoerd en het zielige publiek slikte dezelfde oplichting keer op keer weer. Het is gewoon nog niet het einde van de wereld! Naar mijn mening is de Olympische fakkeltocht, na alle spelen die plaats hebben gevonden sinds 1936, nu de hele wereld afgereisd, en de spirituele energie die terug wordt gezonden naar Olympia is nu kort voor haar hoogtepunt en dit komt simpelweg omdat de hele wereld boog voor het vuur van Apollo (Zon) waarmee men dus (onwetend) goedkeurt dat dit gebeurt.  Ik zeg je de waarheid, het is deel van de Slangen agenda om exact hetzelfde bedrog met de energie lijn verbinding nogmaals te gebruiken in de toekomst, vooral in RIO 2016. Zuid-Amerika, zal naar mijn mening, zeeeeer belangrijk worden voor de Slangen Cult, veel-en-veel belangrijker dan Londen 2012”.

Rio maakte gebruik van zeer symbolische hulpmiddelen in de aanloop naar het binnenslepen van de Spelen van 2016, en degenen die mij kennen weten dat ik wist dat Brazilië het evenement zou mogen verzorgen. Ik vermelde dat het reuzenrad voortdurend werd gebruikt om hun inschrijving te promoten en dat het vandaag nog steeds dagelijks in Rio wordt gebruikt en ook dat het nog vele malen gebruikt zal worden in de aanloop naar de spelen toe. Maar reuzenraden zijn voor de meeste wakkere geesten gewoon domme achterlijke dingen is het niet? Maar ja, misschien dat ik op een dag je gedachten over dit onderwerp kan keren, maar helaas vrees ik dat het dan te laat voor je zal zijn.

reuzenrad Rio 2016

Maar hey, waar komen al die Reuzenraden ineens vandaan? Vermenigvuldigen die dingen zich ergens? Hebben jullie er ook al één in je stad? Gooi een emmer koud water over de drommels heen mocht je die hebben voordat we door hen overreden zullen worden. Maar als ik dan toch de gekke joker ben in dit verhaal, hoe wist ik jaren geleden dan al dat de reuzenraden zouden verschijnen? Ze zijn nu inmiddels in de meeste grote steden over de hele wereld in positie gebracht. Maar ik veronderstel dat het allemaal maar betekenisloos is en dat we er maar niet teveel over na moeten denken, dus maak je maar geen zorgen, we hebben in ieder geval Susan Boyle nog waar we naar kunnen luisteren of niet dan? Oh Aye.

Hoe dan ook. Ik zal het in mijn toespraak aanstaande zaterdag kort hebben over 2016. Dus ik vermeld er nu nog niets over. Maar probeer te begrijpen dat de Slangen Cult de meeste dingen al lang van tevoren plant. Vergeet dat niet. Mijn vorige artikelen met betrekking tot de ontsteking`s ceremonie vind je hieronder.

In gezelschap van Apollo

In aanwezigheid van Hera

Ik ben blij om in 2012 te kunnen zeggen dat ik eindelijk mijn snavel kan houden over dit ontsteking`s ritueel. Aanschouw de waarheid, maar om voor de hand liggende redenen ben je daar niet vrij in.

dat mijn liefde over jullie allen mag neerdalen,
Matthew Delooze

11 mei 2012.

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/05/sussing-sophists-of-olympia.html

 

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze 27 – Begrijp de sofisten van Olympia

  1. Pingback: Matthew Delooze 26 – In aanwezigheid van Hera | hetuurvandewaarheid.info

  2. Pingback: Matthew Delooze 27 – Sussing the Sophists of Olympia | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *