HET BOEK “KINDEREN TE KOOP” IS UIT

 

HET BOEK “KINDEREN TE KOOP” IS UIT

Het boek over Marcel Vervloesem en de vzw Werkgroep Morkhoven, en hoe zij over gingen tot het oprollen van de kinderpornonetwerken Temse-Madeira, is uit! Wegens de vele manieren waarop justitie het boek “Kinderen Te Koop” probeerde te boycotten, werd beslist om het boek op USB-stick uit te brengen (22-10-14: wordt uitgebracht in boekvorm). Het boek is door Marcel Vervloesem, ondanks het zware onderwerp, luchtig geschreven.

Het boek “Kinderen Te Koop” kan in Nederland besteld worden door een mail te sturen naar:
marcelvervloesem@hotmail.com

Vanuit België kan het boek besteld worden bij de vzw Werkgroep Morkhoven:
Dhr. Jan Boeykens , Rue Faider 10 – 1060 Sint Gillis
Tel: 02/ 537 49 97
Vanuit het buitenland: 0032 2 537 49 97

“Kinderen te koop” kost 30,- euro (incl verzendkosten) en wordt geleverd in boekvorm.

 

Dit bericht is geplaatst in De Leugen aan de macht, Het Einde van ons Beschikkingsrecht, Joris Demmink, pedofilie satanisme en kindermisbruik met de tags , . Bookmark de permalink.

5 reacties op HET BOEK “KINDEREN TE KOOP” IS UIT

 1. Bea schreef:

  Goed dat het in Frankrijk ook op de markt is

 2. Morkhoven : Boek ‘ Kinderen te Koop ‘ krijgt vervolg .

  De Werkgroep Morkhoven heeft het licht op groen gezet om dit jaar een vervolg te geven op het boek ‘ Kinderen te Koop ‘ . Het vervolgboek zal gaan over het onderzoek van de Morkhoven teams in de Zandvoortzaak en de aanverwante dossiers . Ook nu komt het boek in verhaalvorm en zal de lezers meeslepen door het onderzoek . Voor het schrijven van het vervolgboek kan men beschikken over duizenden originele documenten en gegevens uit het archief van de Werkgroep.
  Maarten.

 3. Marcel Vervloesem
  Morkhoven : goed nieuws . ‘ Boek Kinderen te Koop ‘ wordt herdrukt .

  Gezien er nog steeds veel mensen vragen achter het boek ‘ Kinderen te Koop ‘ , hetwelke uitverkocht was . Is beslist om een herdruk te doen . Hiermee zal worden tegemoet gekomen aan de vraag van velen . Het boek kan in de helft van de maand September terug besteld worden op e-mail adres : vt6788107@base.be . Maarten .

 4. Marcel Vervloesem

  Morkhoven : ‘ Boek kinderen te koop ‘ uitverkocht .
  Jammerlijk moeten wij mededelen dat het boek ‘ Kinderen te koop ‘ dat Marcel schreef totaal uitverkocht is . Er kan bijgevolg op vraag ernaar geen exemplaar meer geleverd worden . Ook de USB sticks ‘ Kinderen te koop ‘ zijn uitverkocht . Momenteel is men in Frankrijk bijna rond met de Franse vertaling er van . Maarten.

 5. Pingback: HET BEGIN VAN HET EINDE IN DE ZAAK DUTROUX (Marcel Vervloesem) | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *