Das ist ein Befehl ! (Evert Jan Poorterman)

 

Das ist ein Befehl !

Auteur: Evert Jan Poorterman

Die Deutschen, enkele decennia bekend als de Nazi’s (afkorting van Nationaal Socialisten, maar niet heus…), staan, net als de Nederlanders, in nauw contact met de Anunnaki, die we ook wel de Anunnazi’s kunnen noemen. Deze ‘uit de Hemel neergedaalden’ beschikken over geavanceerde high-tech-kennis en inspireren daarmee de bovengrondse mensen, opdat zij, benedengronds, daar hun voordelen mee kunnen doen. Doel; snelle inhaalslag de technologie van vóór de zondvloed terug te halen.
 
De zondvloed was het gevolg van de kanteling en ompoling van onze planeet. Oorzaak; het afbreken van een groot deel van de toenmalige zuidpoolkap. Werkelijke oorzaak; interventie van de ‘Ruimtepolitie’ ten einde de Anunnaki, die ongevraagd ingegrepen hebben in de evolutie van deze planeet, van deze planeet te jagen… die zij, evenals honderden andere planeten, hebben ingenomen sinds zij uit de 6e dimensie zijn gevlucht naar onze 3D-beleving hier in deze spiraal van de Melkweg.
 
In één lange duistere nacht verdween de inspanning van de Anunnaki van 430.000 jaren! Al hun fabrieken, vlieghavens, mijnen, pakhuizen en steden verdwenen in de watervloed, de modderstromen en de door aardbevingen geteisterde bodem van de planeet. De Anunnaki gaven niet op. Een kern bleef en trachtte, samen met de mens, de planeet weer onder controle te krijgen en vooral de ‘standaard’ van technologie weer op het oude peil te brengen.
 
De Anunnazi’s leven in grote ondergrondse bases en hebben stromannen aangesteld bovengronds, in de voor ons zichtbare wereld, die voor hen de wereld moeten beturen. Door onderlinge twisten, vete’s en jacht op grondstoffen, zijn de Anunnazi’s onderling verdeeld in tenminste twee kampen. Die van Enki (de oudste en meest intelligente zoon van Anoe) en Enlil (de duidelijk dommere halfbroer en jongste zoon van Anoe). Enki is de schepper van de mens en Enlil verafschuwt de mens.
 
Deze strijd is nà de zondvloed verhevigt omdat de structuur van macht anders is dan vóór de vloed. Kennelijk hebben de zonen en kleinzonen inmiddels ook macht verkregen en is de planeet onderling verdeeld in zones en districten. Zodoende worden onderlinge ruzie’s, aanspraken op bezit en dergelijke, bovengronds door mensenlegers beslecht. Daarbij tracht Enlil tevens ‘het zaad van Enki’, de elite van de mensheid… mensen die Enki/Jezus in de eindtijd nodig heeft…
 
uit te roeien. Dus vinden er oorlogen plaats op het slagveld, maar ook economisch, met de injectienaald, door gif in ons eten en drinken, door onze textiel te vergiftigen, de lucht te verontreinigen, de bodem te verwoesten en de flora en fauna zodanig aan te tasten en het leven in de oceanen, dat de planeet stervende is. Epicentrum van de strijd is de plaats waar de ‘elite’ woont. Zeg maar de Kalverstraat en daar hebben zich de filialen van Enki en Enlil gevestigd!
 
Vandaar ook de ‘know-how’ van de Duitse wetenschappers, de snelle opkomst van Adolf Hitler en zijn Nazi’s (NA.ZI.> = ‘vormen-zuiveren’, ofwel het zuiveren vorm geven. Dat deden ze dan ook; de invaliden, de homosexuelen, de zigeuners, de politiek lastigen, de ‘joden’ en de Joden en andere onwelgevalligen werden allen geruimd om plaats te maken voor de kinderen van het ‘Lebensborn-plan’. De kinderen uit Ariesche ouders; blank en nobel).
 
Voor wie ogen heeft, zijn oren gebruikt en tussen de regels door kan lezen – is duidelijk dat de Anunnazi’s hun kennis hebben overgedragen aan de Nazi’s. Hun kennis betreffende wapensystemen, chemische wapens, hun tanks en V1, V2 en de V3-raketten, hun onderzeeboten en hun ‘Enigma’-mechanische code-computer als opstap voor de technologische vooruitgang die wij nu mogen ervaren. Dat doen ze niet voor ons… Nee de Anunnazi’s willen de mens volledig onderdrukken…
 
terwijl de volgelingen van Enki, de mens juist willen helpen hogerop te komen. Niet zonder enig eigenbelang natuurlijk. Doel is dat de mens, de werkmier van voorheen, nu de Anunnazi’s helpt terug te komen op hun oude niveau van technologie. Dit om in de aanstaande strijd tegen de ruimtepolitie klaar te zijnvoor de strijd om de planeet. Wijzelf helpen onze ‘meesters’ mee om ons binnenkort opnieuw te onderdrukken. Dus als onze politicie ons waarschuwen…
 
tegen inkomende invazies van ‘buitenaardsen’… zeggen zij eigenlijk ‘dat zijn onze vijanden’… en dat is ook zo! Het zijn niet de vijanden van de mensheid; de Gallactische Federatie van Vrije Volken en Planeten – zijn onze redders. Maar wel de vijanden van de Anunnazi’s natuurlijk. Onze hulp komt letterlijk van boven en die komen om de Anunnazi’s van de planeet te gooien. Ondertussen gaan die gewoon door met het uitroeien van de mensheid en het vervolmaken van hun wapens.
 
Tis maar dat u het weet. Hieronder een bericht van de BelfortGroup en een interessante voordracht van Dr. Rath, die het licht werpt op de invloed van de chemische industrie, die de afgelopen eeuw gegroeid is als kool. Chemie komt van ‘alchemie’en dat weer van het oud-Egyptische Al Khemi of zoiets en dat betekent ‘zwarte kunst’… en dat is waar ze mee bezig zijn. Hoe kun je de natuur nu namaken in een laboratorium en met kolven en reageerbuisjes en op kweekjes?!
 
Nou de Anunnaki hebben ons, bij hoofde van Enki en zijn team van wetenschappers, laten zien dat zij wel degelijk in staat zijn tot hoogwaardige kunststukjes. Enki schiep uiteindelijk uit zijn sperma en met behulp van apen/primaten de ‘mense’… een half zoogdier en een half amphibisch reptiel. Een kool-waterstofwezen gekruist met een waterzwavelstofwezen. Mooi werk geleverd door Enki, getuige de mooie modellen in de kledingcatalogie. Puik vakmanschap!
 
En nu dienen de ‘mense’, de naar het beeld van Enki geschapen slaaf, met zijn kenmerken en zijn DNA, als model voor een nieuwe tussenvorm; de Hybriden. Anunnaki met ‘mensenkenmerken’; kleinere ogen, lichaamsbeharing, een huid met meer pigment, een neusje, lippen en oren en… meer empathie, sympathie, emotie en een tikkeltje nestwarmte en een vleugje liefde. Een nieuw kosmisch wezen dat het doodlopende pad van technologie verruilt voor de snelweg door de ruimte.

 

BelfortGroup – 2 augustus 2012

Big Chemo X Big Fharma,
WOI + WO II, EU-dictatuur en
Ziekte- en kankerindustrie

Geachte politicus, medicus, journalist en mens met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Regelmatig ontvangt u van ons allerlei informatie waarvan ik u beleefd verzoek kennis te willen nemen. Ditmaal durf ik assertiever te zijn: deze presentatie van dr. Rath MOET u werkelijk eens bekijken omdat deze man met gezag, kennis van zaken en op grond van bewijsmateriaal aantoont wat de verklaring is van heel wat miserie, problemen en drama’s van de laatste eeuw.

Hij brengt de toplui van het chemisch-farmaceutisch kartel in beeld, dat met IG Farben ( Hoechst, Baeyern, Afga, BASF ) vooral in Duitsland zijn machtsbasis heeft en nu vooral in handen is van de dynastie Rothschild – Rockefeller. Deze heren , die zich ‘ Götter ‘ noemen en wanen,  hebben zich als doel gesteld de heer-schappij te verwerven over Europa en de wereld. Tweemaal hebben ze dit geprobeerd via wapens. Gevolg: 20 miljoen doden in WO I en 60 miljoen in WO II. Nu doe ze het gecamoufleerder maar veel efficiënter:

1° via oprichting van EU.

De founding fathers waren voornamelijk ex-nazi’s, die kort na het schijnproces van Nürnberg vrij kwamen en opnieuw topfuncties in economie, financiën en politiek kregen. De EU = vijgenblad van democratie: de commissieleden worden niet gekozen, het verdrag van Lissabon is een ons opgedrongen dictaat en de 736 parlementsleden hebben geen initiatiefrecht. Bovendien moeten zij opboksen tegen een leger van 54.000 technokraten-ambtenaren en een legioen van 30.000 lobbyisten. De EU is een Orwelliaanse dictatuur geworden die de 500 miljoen burgers armer, afhankelijker en gecontroleerder maakt. Dat was van in den beginne de bedoeling !

2° door massaal te investeren in ziekte.

Kanker = georganiseerde genocide. Chemokuren en gepatenteerde medicijnen maken burgers almaar zieker en zwakker . In Vlaanderen mag ongeveer één op de twee mensen zich voorbereiden op een kankertoekomst! We lijken dit ‘normaal’ te vinden…

Geachte, Deze criminele elite kan haar gang gaan omdat wij hen dat toelaten. Alleen een toename van bewustzijn, gebaseerd op wakker worden en kennis, kan aan deze onrustwekkende evolutie een halt toeroepen. Nogmaals: bekijk deze presentatie. We hebben de de morele plicht hiertegen in weerstand te komen.  De toekomst van onze kinderen staat werkelijk op het spel !

Hoogachtend,

Peter Vereecke,

Initiatiefnemer Belfort-group
Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

4 reacties op Das ist ein Befehl ! (Evert Jan Poorterman)

 1. tjen schreef:

  Ik begin me hoe langer hoe vaker af te vragen of iedereen wel degelijk de chemtrails kan zien. Daarmee bedoelende dat het opmerkelijk is dat mensen die alles wat op tv wordt gezegd klakkeloos geloven, ook vaak diegenen zijn die chemtrails niet zien, ook al toont men ze, buiten , ‘alive’ en in ‘real time’. Zou het kunnen dat hun waarnemen van de frequenties in de realiteit iets anders is? Of dat het gewoon bij iedereen wel verschillend is, maar met ‘overlappende gebieden’. En daardoor de truuks van black magic en (massa) hypnose bij sommigen beter lukken dan bij anderen? Het lijkt daar althans toch op.

  • Nou – heel stom toevallig had ik gisteren een vriendje van mijn zoon hier, en die maakte warempel een opmerking over de wolken die hij zag in de lucht – Hey die wolken zien er raar uit, die lijken wel “helemaal ui elkaar getrokken”.. Ik was helemaal verbaasd dat juist hij dat zei haha..

   Maar hij zag het dus wel (14 jaar)

  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Het zou mij zo langzamerhand niets verbazen. Zelfde met HAARP ! Als je daarover begint worden sommige mensen zelfs agressief. Over reptielen, Illuminatie, Koningshuis etc.beginnen wordt bij deze mensen zelfs link !

 2. Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Het kan toeval zijn maar afgelopen vrijdag moest ik mijn bloeddruk opnieuw laten meten. Dramatisch lager en voor mij gunstig… Zag dit weekend voor het eerst na lange jaren een hemel zonder chemtrails en las dat er een overeenkomst zou zijn die (voorlopig) dit soort criminele acties verbiedt… In de politiek hoor je er niets over en Muppet Show gaat gewoon door. Maakt allemaal niets uit want niemand in mijn omgeving, ook mijn huisarts niet, had ooit van chemtrails gehoord. Laat staan, gezien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *