Evert Jan Poorterman – Op de bank met Nora Wolterink

 

Evert Jan Poorterman – Op de bank met Nora Wolterink

De Herontdekking van de Oertaal

Evert Jan Poorterman maakte een reis door de tijd tot aan de schepping van ons zonnestelsel en terug. Op de terugweg ontdekte hij sporen uit het verleden tot in ons heden. Zo komt hij tot de conclusie dat de proto-Nederlanders, de oer-Friezen, in twee migratiegolven vanuit Soemerië/Akkad en later ook uit Babylonië in de ‘lage landen’ neerstrijken. Sporen en aanwijzingen vond hij te over en zo reconstrueerde hij een overzichtelijk verhaal dat uit 6 delen bestaat. (Zie website)

In deze delen vinden we het complete verhaal terug van het ontstaan van ons zonnestelsel, de geboorte van Jezus, wie Vader God is en wie Zoon Jezus, maar ook komt duidelijk naar voren wie het illustere tweetal Sinterklaas en zijn zwarte Piet werkelijk voorstellen en dat de ‘Nederlanders’ oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komen. Zij namen hun taal en cultuur mee. Hun taal, het Diets genaamd, is de oudste ter wereld en werd eens door alle mensen gesproken.

Evert Jan ontdekte dat de mythologische en bijbelse goden onder ons leven en dat zij niet alleen een vloeiende taal spreken, maar ook over een sterk gestyleerde versie. In 1999 ontdekte hij dat hij vanuit het moderne Nederlands toegang had tot de duizenden jaren oude teksten van de kleitabletten. De vertaalde teksten van het ‘spijkerschrift’ kan hij zomaar met zijn ‘taalsleutel’ vertalen en verklaren. Hij ontdekte een lettergrepen-taal van grote kracht en schoonheid.

Deze lettergrepen-taal, het Kwando, maakt mogelijk woorden te ontrafelen, maar ook om nieuwe woorden te bouwen. Met de ‘bouwstenen’ van het Kwando kan elke denkbare lettercombinatie geconstrueerd worden. Zo is het mogelijk ‘taalkrachtwoorden’ te maken met een sterk helende en zelfs genezende werking. Taalkracht in water bijvoorbeeld kan gedronken worden en daardoor kunnen op cel-niveau veranderingen aangebracht worden. Taalkracht schept en heelt.

Evert Jan’s pagina : http://www.terugnaardesterren.com/Twaalfde_Planeet.html
Onze website: http://www.terugnaardesterren.com/

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *