OPLOSSEND VERMOGEN

 

OPLOSSEND VERMOGEN

Eigen risico ziektekosten gaat van C 220,00 per jaar omhoog naar C 350,00. Daarnaast heeft u ook uw maandelijkse ziektekosten en die bedragen ongeveer C 135,00 of meer per persoon. Dat komt neer op plusminus C 1970,00 per jaar!
Oftewel Fl. 4.335,00 per jaar in ouderwetse guldens!
 
Ik betaalde in het jaar 2000 toen de gulden nog ons wettig betaalmiddel was Fl. 800,00 aan ziektekosten. Dat is in amper 12 jaren dus met Fl. 3.500,00 gestegen. Deze stijgingen worden veroorzaakt door meer medicijngebruik zegt men… maar wat te denken van het afbreken van goede ziekenhuizen.
 
Het bouwen van nieuwe ziekenhuizen, de torenhoge salarissen van de specialisten, directeuren van ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en de schandalige hoge prijzen voor medicijnen, de onnodige vaccins en de talloze nieuwe bouwprojecten en de overnames van bejaardencentra.
 
Kortom de ‘witte jassen’ worden behoorlijk gestimuleerd door de witte boorden criminelen, die achter hun bureaus van alles bedenken en verzinnen om u als consument aan het einde van de ‘voedselketen’ geheel uit te kleden in nauwe samenwerking met Hoogervorst, Klink, Osterhausse en Couthinjo
 
… en de Nederlandse Regering en de Pharmaceutische Industrie. Zij laten specialisten, tandartsen, apothekers en verzekeraars helemaal vrij, teneinde u leeg te zuigen, af te knijpen, een loer te draaien, op de hak te nemen en te laten bloeden. U leeg, portemonnee leeg, weg uw vermogen!

IS GEEN ONVERMOGEN

E.J. Poorterman

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

5 reacties op OPLOSSEND VERMOGEN

 1. silver price schreef:

  …….om 150.000 “onverzekerden” een verplichtig ziektekostenverzekering door hun strot te duwen…….. Heb je blijkbaar even niet opgelet, want dit is al jaren verplicht! Volkomen terecht, nu het blijkbaar niet goedschiks lukt, dat ze het dan nu maar kwaadschiks gaan regelen. Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat we hier te maken hebben met een onverzekerd rond lopende topicstarter. Ik heb geen enkele zin om voor jou of voor wie dan ook te betalen! Ook gezond levende mensen, kunnen overhoop gereden worden, hun enkel breken of gewoon ziek worden. Kortom: prima maatregel.

 2. tjen schreef:

  ‘’Ieder die zich verrijkt aan het leed van zijn medemens, vind géén GELUK !’’

  Yep, dat klopt als een zwerende vinger. En diegenen die verarmd worden door die enkele supperrijke pharaos worden daarom ook niet noodzakelijk veel vrolijker (ten tijde van het bestaan op deze wereld).
  Want ik ben zelf niet zo zeker of dat wel de bedoeling was, heel de evolutie van die verdeling. De levieten trachtten dat iedereen wel te laten geloven, via hun angst en terreur godsdienstboekjes. Maar…..is dat echt wel zo? Izde vraag.

  • tjen schreef:

   De ‘goden’ (want het was er meer dan ene) waren nogal dol op goud. En nu, vele duizenden jaren……..is het allemaal zoek, blijkbaar. Zelf (persoonlijk bedoel ik) heb ik het niet nodig, en daar gaat het ook niet om. Maar wat zou er allemaal niet mee gedaan kunnen worden in de wereld. Het gaat nog niet eens over luxe dinges, maar over nuttige bestemmingen, en bedoelingen, waar iedereen wél wat aan heeft.

   (stel je voor dat op een of andere dag aan het licht zou komen dat heel de kudde al duizenden jaren een soort roofridder-voor-goud als god heeft zitten aanbidden. En nu zou blijken dat die met alles aan de haal is……Ik mag er niet aan denken……)

 3. Mario schreef:

  Ieder die zich verrijkt aan het leed van zijn medemens, vind géén GELUK !
  http://www.zorgvisie.nl/Financien/14868/Medisch-specialisten-maken-forse-winsten.htm

  Mario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *