Veritas News – Vader Alternatieve Ultramoderne Geneeskunde Gearresteerd voor het vertellen van de Waarheid over Ziekten

Click here for the English version

Veritas News Service Report

04Sep12

Vader Alternatieve Ultramoderne Geneeskunde Gearresteerd voor het vertellen van de Waarheid over Ziekten

Door Brendon Small

(Vrij vertaald René Voogt)

Op 8 augustus, deed een undercover agent van de Politie zich voor als een klant in nood, waarop Dr. Monus hem zijn mening gaf, en een protocol voor stelde. Gevolg – hij werd gearresteerd.

Vanmorgen, contacteerden Veritas News samen met CAJI / IS specialisten Dr. Monus en interviewden hem met betrekking tot de aanval die op hem losgelaten werd door de FDA, de federale en nationale overheid, en farmaceutische bedrijven en vonden een man die begrijpelijkerwijs buiten zichzelf was van angst en stress. Dr. Donald Monus vreest voor zijn leven vanwege de manier waarop hij gearresteerd werd en voor hetgeen hij weet en leert. De handlangers van de FDA en big-pharma haalden zelfs de ATF erbij voor een inval in zijn kantoor, zijn woning en laboratorium. En dit alles voor een man die tot nu toe geen strafblad kent en zijn land diende in Vietnam, als een veteraan van die oorlog. De politie maakt misbruik van de RICO wetgeving voor het stelen van Dr. Monus auto, microscoop, computer, betaalmiddelen, andere activa, en ze bevroren zijn bankrekening, en dat alles zonder ook maar enig bewijs te hebben voor eventuele wanpraktijken.

Hij wilde dat we aan iedereen een waarschuwing uitgaven, en die is dat; dit een gezamenlijke inspanning is die zich over het land zal uitspreiden om mensen uit te schakelen die andere mensen proberen te helpen, door hen de waarheid te vertellen over de bestrijding van ziekte, de oorsprong van ziekten, en de natuurlijke methoden die gebruikt kunnen worden voor het bestrijding van ziekten, welke hand in hand gaan met een gezond leven.

Dr. Donald Monus zal gedagvaard worden op 10 september 2012 in Pinellas County, Florida, met als beschuldiging “het zonder vergunning beoefenen van de gezondheidszorg“.

Dr. Monus heeft de kwalificaties en ervaring van een effectieve onderzoeker, biochemische uitvinder, en als één van de best geïnformeerde deskundige op het gebied van de alternatieve ultramoderne genezing. In 1993 werd Dr. Monus als Doctor vereerd door “The Pediatric AIDS Foundation” wegens het voorstellen tot onderzoek om HIV te genezen. In 1998, behaalde Dr. Monus zijn diploma als doctor in de natuurgeneeskunde bij het Zuidelijke college van Natuurgeneeskunde. In 2004, schreef Dr Monus het gerespecteerde en doeltreffende boek, “What’s Killing You And What To Do About It“.

Van 1993 tot aan zijn arrestatie, was Dr. Monus werkzaam als alternatief onderzoekend oncoloog.

Omdat Dr. Monus geen activa meer bezit, kan hij geen juridische kosten, eten, of rekeningen betalen. Correspondentie van welke aard dan ook kunnen gericht worden aan:

 

Dr. Donald Monus
604 7th St. SE
Largo, Florida 33771

Originele artikel
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?p=10170

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid, Veritas Nieuws Service. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *