ONZICHTBAAR VLIEGTUIG, ZICHTBARE 2e ZON… (3 delig)

 

ONZICHTBAAR VLIEGTUIG, ZICHTBARE 2e ZON…

(deel 1)

Evert Poorterman:

DUO ROOD EN GROEN –
Matthijs van de Stroom stuurde me het eerste filmpje (onderaan) over een onzichtbaar vliegtuig… en er achteraan komen een hele reeks filmpjes over Nibiru, PlanetX, Nemesis enz… en ik kan u zeggen lieve lezertjes De Grote Rode Komeet komt eraan! Nostradamus had voorspeld dat de grote komeet in 1999 zou komen maar we hebben hem nog niet gezien. Het tweede filmpje is een leuke en laat zien dat er ver voor de zondvloed overduidelijke bebouwing was op Gaia…

Toch had vriend Nostradamus gelijk, want toen de zonsverduistering van 1999 plaatsvond en de Zon afgedekt werd door Gaia, hebben astronomen wel degelijk een object achter de Zon waargenomen! Dat object zou heel goed de Twaalfde Planeet kunnen zijn en getuige de vele filmpjes is hij reeds de Zon voorbij en komt hij deze kant op… Sta elke ochtend op als het helder en droog is en kijk naar de einder naar de opgang van de Zon en de bij-Zon!

PlanetX is roodgekleurd omdat hij al 113.611 keer door de asteroïdengordel is gegaan in de afgelopen 4,1 miljard jaren. Hij kan ook rood zijn omdat vulkanisme en dus de kleur van magma en lava hem rood kleuren, maar ook noem ik hem de Grote Groene. Hij veranderd van kleur kennelijk! en dat zou nog wel eens te maken kunnen hebben met het opwarmen door de warmte van de Zon, waardoor hij zijn staart krijgt en uit de ruimte meegenomen materiaal ontdooit.

Dat is radioactief water, mogelijk ook zwavel uit zijn eigen atmosfeer (veroorzaakt door vulkanisme) en zodoende kan het object groen oplichten omdat het een ioniserende uitwerking heeft. Ik noem hem de Grote Groene omdat dat naar voren kwam toen ik mijn ‘taalsleutel’ losliet op de uitkomsten van de data van de invoering van de euro en de codes op de bankbiljetten… ‘De grote groene keert, Anunnaki huilen’… kwam daar onder meer uit.

Hij komt uit de zuidelijke hemisfeer en dat is voor ons het noorden. Dat is omdat moeder Gaia 10.800 jaren geleden is gaan tollen en uiteindelijk is gekanteld en sindsdien op de kop hangt! De Twaalfde Planeet komt al 4 miljard jaren uit de zelfde richting maar sinds wij op de kop hangen, nu voor de derde keer uit het noorden. De oude Egyptenaren noemden de Atlantische Oceaan de ‘grote groene’, maar ook de zuidelijke hemisfeer de Grote Groene en dit waarschijnlijk vanwege de grote Ra, de grote groene rode komeetplaneet…

Opmerkelijk is dat ik tijdens mijn onderzoek naar migraine ook gestuit ben op de kleuren rood en groen! Migraine, ‘schele hoofdpijn’ genoemd, wordt mijns inziens veroorzaakt doordat het beeld dat via de Lensen (ogen) binnenkomt – niet correct op de achterwand (het filmdoek in ons hoofd) wordt geprojecteerd! Zo ontstaat het effect van kijken door een 3D-brilletje met één rood en één groen glas. Je krijgt er schele hoofdpijn van als je door zo’n brilletje kijkt naar normale beelden…

Ik denk dat migraine wordt veroorzaakt door een afwijking in onze ogen en dat kan nog wel eens te maken hebben met onze herkomst. Wij mensen zijn anders dan ‘aardlingen’, wezens die hier al waren voordat EN.KI.> toestemming kreeg de ‘mense’ te scheppen. Omdat wij voortkomen uit wezens die zonlicht gewend waren, voordat de Anunnaki deze planeet verduisterden, maar ook uit wezens die van een duistere planeet rondom Nibiru/Ra komen die in duisternis zijn geëvolueerd, heeft EN.KI.> een mixwezen moeten maken dat aan meer licht blootstond…

Zodoende kunnen mutaties in de mens, met name in zijn ogen, zorgen voor afwijkingen die gevolgen hebben. Zo kan migraine het gevolg zijn van onze zwakke en gevoelige ogen. Zwak in de zin van ‘kwetsbaar’ omdat EN.KI.> in de ogen van de ‘mense’ een soort vertaalslag moest maken van donker naar licht… Ik heb een heel artikel geschreven over migraine en over rood en groen en duidelijk werd mij dat ook dyslexie heel veel te maken heeft met de genoemde kleuren…

vriendelijke groet,
Prof dr Udo Limpopo.

FILMPJE !

http://www.youtube.com/watch?v=Ny11SCQUtMg

Overgenomen van:
http://2012.forum2go.nl/onzichtbaar-vliegtuig-zichtbare-2e-zon-t1471.html

Klik op pagina 2 voor deel 2 etc etc..

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru) met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *