Nieuwe kijk op Koninginnedag-incident Apeldoorn

 

Nieuwe kijk op Koninginnedag-incident Apeldoorn

Onder de nabeluistering van de thema-uitzending over satanisch ritueel misbruik, plaatste iemand een hoogst interessante reactie. Daarin gaf hij allerlei historische lijnen weer met betreking tot cultische feesten. Het is zeer de moeite waard om die reactie te lezen. Zie:

http://www.argusoog.org/thema-uitzending-satanisch-ritueel-kindermisbruik-02-november-2012/comment-page-1/#comment-82573

Maar wat het meest interessante aan deze reactie is, is een linkje naar een filmpje waarin een totaal andere kijk wordt gepresenteerd op het incident dat plaatsvond op Koninginnedag 2009, toen Karst Tates met een auto door een mensenmenigte en door dranghekken heenreed. Ogenschjnlijk leek hij een aanslag op de bus met de koninklijke familie te willen plegen, die net op dat moment bij de Apeldoornse Naald, een obelisk, reed. De manier waarop dit allemaal plaatsvond riep bij velen al meteen allerlei vragen op. Velen vroegen zich af of dit wel als een aanslag bedoeld was. Al die vragen zijn waarschijnlijk nog lang niet allemaal beantwoord. Misschien dat de visie weergegeven in het volgende filmpje enkele antwoorden kan bieden.

Overgenomen van:
http://www.argusoog.org/nieuwe-kijk-op-koninginnedag-incident-apeldoorn/

Gerelateerd:

Dit bericht is geplaatst in De Grondwet en het Koningshuis, Het Einde van ons Beschikkingsrecht. Bookmark de permalink.

8 reacties op Nieuwe kijk op Koninginnedag-incident Apeldoorn

 1. sam's story schreef:

  Inderdaad het was een gecontroleerde aanslag,als nabestaanden dit zouden lezen en de video’s zouden zien.Dan zouden ze toch minstens vraagtekens moeten hebben.Tenminste ik zou dat zeker hebben.TIP:de man met de fiets,die toevallig in de buurt was en ging kijken addy T. en is aangereden die dag en dood is….zijn zus heeft meerdere interviews gegeven….IETS stinkt aan deze vrouw….het lijkt net alsof hij daar bewust heeft gestaan of gelokt is om daar te staan..hilda T. zijn zus google haar maar eens op en bekijk de interviews met haar.DEZE vrouw heeft haar broer geofferd…deze vrouw deugt niet!bewijzen heb ik niet,wel verstand en mensenkennis….addy T. was trouwens een beetje geestelijk gehandicapt….dus was een makkelijke prooi…Hilda T.,iets klopt niet aan deze vrouw…zeg maar gerust heel veel niet.

 2. Erwin Lensink schreef:

  HOW TO DEFEAT THE NEW WORLD ORDER is ook zeer interessant:
  http://www.youtube.com/watch?v=Hyr9ySXgjbs

 3. Erwin Lensink schreef:

  Dit is trouwens de link, die ik ben vergeten te plaatsen:
  http://www.youtube.com/watch?v=8mvMYsgFjPk

 4. Erwin Lensink schreef:

  Deze is ook interessant, want de Protocollen van Zion zijn inderdaad in een zeer dubieus proces in Zwitserland als valselijk verklaart, maar ik zeg nogmaals DUBIEUS proces, zoals ook al mijn strafprocessen in Den Haag als valselijk aan te merken zijn, want zelfs door hooggeplaatste Klokkenluidende ambtenaren wordt dit op de website http://www.plvn.nl toegegeven, dat Ivo O. niet alleen aan justitie, maar ook aan rechters van de Rechtbank Den Haag en psychiaters opdracht heeft gegeven, mij zo lang als mogelijk gevangen te houden!!!

 5. Erwin Lensink schreef:

  Bij deze wil ik aangeven, dat ik 100% zeker weet dat de autoriteiten, dus destijds Burgemeester van Apeldoorn, Fred de G**** en Korpschef Roe**** niet de volledige waarheid hebben vrij gegeven, sterker nog ik weet 100% zeker, dat deze de doofpot is in gegaan. De bewijzen kan ik overleggen en zijn ook per post gestuurd naar Jan Marij****** (bevestiging terug gehad via persoonlijke brief van Krista van Ve****), Femke H., Geert W., Alexander P., redactie Peter R. De V. en Job C.. Ik heb dit destijds gedaan in verband met conspiracy theorieën omtrent 9/11 New York te checken m.b.t. de persbureau`s ANP, GPD, Novum Nieuws, de NOS en politie en om op deze wijze een rechtszaak om relatief gemakkelijke wijze af te dwingen om te wijzen op onder meer de huidige krediet- en bankencrisis in relatie tot www. bilderberg.org!!! Check en beluister dit fragment en u weet voldoende:

  http://www.youtube.com/watch?v=Ji_XbkLu7Pw

  • Ik heb de namen wat aangepast om gedonder te voorkomen…

   • Hey Erwin,

    Wat een geluk dat ik jou “juist nu” virtueel tegen het lijf mag lopen.

    Jij komt dan ook “als een geschenk uit de hemel vallen” – het was gisteren dan ook pakjes avond he – zoals iemand hier al stelde..

    Jij brengt – waarschijnlijk zonder het te beseffen – een aantal pottenkijkers met je mee die graag over je schouders meekijken naar wat jij allemaal uitspookt (AIVD Recherche etc). 24 uurs bewaking zeg maar. En daar gaat het om.

    Ik hoop dan ook dat “deze pottenkijkers” deze site nauw in de gaten zullen houden mbt “de Zaak Tom Oldenbroek” en wat daaromtrent nu allemaal speelt.

    Zoals men wellicht gezien zal hebben – heb ik laatst iets aangekaart met betrekking tot Arend Zeevat en zijn Willemuin actie destijds.. Hier vind men waar dit oorspronkelijk mee begonnen is (lees ook de reacties die daar dan op volgen – en let er dan op wie er als een BIJtje op de honing afkwam (Jeroen))..

    Deze jongeman (of vrouw) heeft in het verleden (samen met ene Roy) er een dagtaak (en dus hun hobby) van gemaakt om de moeder van Tom Oldenbroek (Trushka) online te belasteren in een poging om haar voor gek te verslijten – de grote vraag hier is echter – WAAROM…

    Meneertje Jeroen die (zoals men via voorgaande reacties kon zien) zelf op de honing afkwam – bood aan om zijn kant van het verhaal wat beter te belichten – iets wat ook een heel ander beeld gaf moet ik zeggen – maar sinds daar de nodige vragen over gesteld werden – weigert meneer in alle toonaarden om verdere uitleg te geven.

    Sindsdien – zijn we in een ware “War on Terror” beland – waarbij deze idioot Jeroen er niet voor schroomt om de nodige hulptroepen in te schakelen (die hij ook de nodige gegevens heeft aangereikt) in een poging om iedereen te doen geloven dat wij een stelletje gekken zouden zijn die het spontaan op hem gemunt zouden hebben – hij vergeet daarbij echter dat HIJ degene was die op de honing afkwam – en dat hij degene was die deze vrouw al jaren lang belasterd – de vraag is en blijft echter WAAROM?. Sindsdien werden er dan ook verschillende artikels gewijd mbt mijn persoon en de personen die zich in het verleden al eens met deze zaak hadden bemoeit (M.R. Co).

    Deze idioot van een Jeroen is nu namelijk in de veronderstelling dat degene die op mijn website reageren onder de namen: “De maat is vol” – “D de Boer” en “Standby vrijwilliger” dat dit die M.R. en Co moeten zijn die hem destijds ook al het leven zuur maakten ivm de lasterpraatjes die hij overal online neer kwakte. Ik kan echter garanderen dat dit NIET het geval is – degene die hier nu reageren zijn NIET Co en M…

    Inmiddels werd er op urubin een ware laster campagne gestart (op aandringen van Jeroen die het nodige materiaal aanreikte zoals men eerder al kon lezen) in een poging om M. R. – Co – en Mij als ongeloofwaardig neer te zetten. De vraag is wederom WAAROM? Als deze Jeroen niets met deze zaak te maken heeft WAAROM doet hij dan zoveel moeite om de moeder in kwestie te belasteren en voor gek neer te zetten – en WAAROM belasterd hij vervolgens iedereen die opkomt voor deze vrouw?

    Ik hoop dan ook (en heb daar alle vertrouwen in) dat de AIVD en de recherche van nu-af-aan mee zullen kijken naar wat hier gebeurd – en vooral kijkt naar “WAAROM” dat dit gebeurd.

    Wat steekt hier in godsnaam achter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *