Atlas wervel (4 delig)

 

Atlas wervel

Geschreven 1 augustus 2006 door Evert Jan Poorterman

ATLAS PROFILAX METHODE (een nieuwe methode voor het eerst in Nederland)
ZUTPHEN – De Zwitser René Schumpferli ontwikkelde een manier om de bovenste ruggenwervel (de Atlas) te verschuiven waardoor de energiestroom beter geleidt wordt. Deze methode noemt René de ‘Atlas-Profilax-methode’ en herstelt de genetisch bepaalde stand van de Atlas-wervel.

Bij Bart Schubert (67) thuis in Warnsveld (bij Zutphen) vinden deze behandelingen plaats. De methode wordt inmiddels door ongeveer 150 therapeuten uitgevoerd, in vele landen. Tot nu toe zijn 30.000 mensen behandelt. De verschuiving van de Atlas-wervel kan plaatsgevonden hebben door een val of door andere oorzaken. De Atlas-wervel is de bovenste wervel en loopt, anders dan de andere wervels, taps toe. Daardoor worden zenuwbanen afgekneld en kunnen allerlei problemen ontstaan. René Schumpferli had zelf ook problemen met zijn nek en rug en ging op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat de ‘verschoven’ Atlas-wervel de boosdoener was.

Atlas wervel

Hij ontwikkelde in 1996 een apparaat waarmee hij deze wervel weer kon ‘inklikken’ naar de oorspronkelijke positie. Met de ‘Atlas-Profilax-methode’ heeft hij zichzelf genezen. Bart Schubert raakte geïnteresseerd in deze methode en zocht naar de dichtstbijzijnde therapeut en nodigde hem uit in Zutphen. Klaus Heuse uit Mullheim aan de Ruhr kwam naar Zutphen en behandelde afgelopen juni al 7 deelnemers. De volgende sessie’ staan al geboekt voor 18 en 19 augustus en voor 25 en 26 augustus. Bart nodigde Klaus uit en deze lichtte de methode toe en toonde een video-presentatie… Daarna behandelde hij zijn ‘patiënten’. Daarbij onderzocht hij de stand van het hoofd, stelde een diagnose en manipuleerde de Atlas-wervel. Dat doet hij met een vibrerende en roterende pen. De behandelden konden na jaren weer achterom kijken, koude voeten werden weer warm, rugklachten verminderden en iemand die rolstoel-afhankelijk was kan alweer een korte wandeling maken.

Bart vertelde mij dat René Schumpferli stiekum denkt dat de scheefstand van de Atlas-wervel het werk is van onze scheppers, zodat de mens niet tot volledige ontplooiing kan komen. De scheefstand van de wervel verstoort de energiestroom van het hoofd, waar vele functies zetelen, en weer terug. Degenen die interesse hebben meer te willen weten, kunnen een bezoek brengen aan het Web: www.atlasprofilax.com en/of kunnen bellen met Bart Schubert; 0575-522864

Deel 2

Geschreven 29 augustus 2006 door Evert Jan Poorterman

ATLAS PROFILAX-METHODE (Een ontwikkeling van de Zwitser René-Claudius Schümperli)
SIDERS/SIERRE – De Zwitser René Schumpferli ontwikkelde een manier om de bovenste ruggenwervel (de Atlas) te verschuiven waardoor de energiestroom beter geleidt wordt. Deze methode noemt René de ‘Atlas-Profilax-methode’ en herstelt de genetisch bepaalde stand van de Atlas-wervel. Het verschuiven van de wervel brengt hem in een stand die men ‘normaal’ zou kunnen noemen. In de abnormale stand, zoals dit bij 99% van de mensen het geval is, kan Nek-hernia veroorzaken, maar ook talloze andere kwalen en klachten. Bijvoorbeeld kan de scheefstand van de Atlas-wervel tot gevolg hebben dat iemand niet geheel recht staat. Hij is in onbalans, staat ietwat scheef, zijn bekken niet recht…

Ikzelf ben een ‘Dauwwormkindje’ en ontwikkelde Astma. Mijn benauwdheid kan mede veroorzaakt zijn doordat ik ook nog eens in een stuitligging lag… ik ben dus van nature een dwarsligger! Daarbij kreeg ik toen ik 2 maanden oud was ook nog eens een longontsteking… Je begrijpt dat mijn start niet erg veelbelovend was. Mogelijk werd ik tegengehouden door krachten die mij liever niet zagen incarneren in dit leven. Je zou het haast denken! Mijn Astma werd pas erkend toen ik al 7 jaren was. Eindelijk verwees de huisarts mij door naar een longarts in Apeldoorn; dr. Mulder. Bij binnenkomst zei hij meteen; ‘Ah ik zie het al, een dauwwormkindje’… Ik werd door hem behandelt van mijn 7e tot en met mijn 11e. De Astma zou tijdens de puberteitsjaren vergroeien. Dat gebeurde ook en hoewel ik wekenlang sigaren, sigaretten, shag en pijp rookte, werd ik tijdens de herkeuring voor militaire dienst alsnog goedgekeurd. Mijn longen waren in prima conditie, aldus de arts die mij keurde. Geen reden om de dienstplicht niet te vervullen!

Daarnaast heb ik in de jaren dat ik droevig was en veel dronk (en te zwaar werd) veel last gehad van ‘slaap-apneu’. Mensen die hier aan lijden zijn veelal te dik en slapen onregelmatig. Zij ademen uit en pas na een langdurige tijd ademen zij weer in. Dat gaat gepaard met geweldige snurk en snorkel-geluiden. Een apneu-lijder kan minutenlang geen teken van leven vertonen totdat hij met een schok uiteindelijk weer lucht zuigt in zijn longen. Ik heb nooit geweten dat ik het had en pas toen ik een relatie kreeg in 1996 wist mijn vriendin mij het te melden… Ze heeft doodsangsten uitgestaan toen ze het voor het eerst hoorde. Inmiddels ben ik vele kilo’s afgevallen en met mijn drankgebruik gaat het beduidend slechter dan destijds; ik drink niet meer zo veel en vaak!… maar of ik nu apneu-vrij ben weet ik niet omdat mijn huidige vriendin stokdoof is als ze ’s nachts haar gehoorapparaten uitdoet. Slaapapneu is onder andere op te lossen door middel van het wegknippen van de huig. Een rigoureuze ingreep waarvan van te voren niet voor 100% vaststaat dat de klacht verholpen is…

In de tijd dat ik nog onderzoek deed samen met mijn vriend Robert B., noemden we mijn ‘slaapstoornis’ tellurische slaapapneu. Dat kwam omdat we ontdekten dat ‘tellurium’ atoomgetal 52 heeft en gekoppeld is aan de godheid Toth. Wij waren destijds veel met Toth en het getal 52 bezig, vandaar! Toen wij nabij Saarbrucken overnachten, na een heerlijke avond en nacht van kletsen en drinken, werd ik de volgende ochtend alleen in de auto wakker. Wij waren afgereisd om de zonsverduistering van 1999 van nabij mee te maken. Slaapzakken mee, proviand en drinken mee, statieven, verrekijkers, camera’s, zonnefolie, klapstoelen en wat hapjes en voldoende drank. We zouden in de auto overnachten, wat ik ook deed. Robert lag de volgende morgen achter de auto in zijn slaapzak, zomaar in het bos. ‘Waarom lig je daar?’… ‘Ie snurkt’, was zijn antwoord. ‘Dat heet geen snurken’, zei ik ‘dat is slaapapneu’… Tellurische slaapapneu om precies te zijn’… ‘Wis ie dat?’ ‘Natuurlijk’ antwoordde ik. Als hij het had geweten had hij me niet meegenomen deelde hij me nog mee… en ik kan jullie vertellen dat voordat Robert zijn auto verlaat, moet er heel wat gebeuren. Er gaan geruchten dat hij zelfs met zwenkwieltjes geboren is…

Al zoekende op Google kwam ik een artikel tegen over Astma en de zogenaamde Gesret-methode. Jaques R. Gesret heeft veel tijd besteed aan onderzoek naar de oorzaken en gevolgen van Astma. Toen zijn 10-jarige zoon stierf in 1974, aan de gevolgen van een Astma-krisis, was dat voor hem de aanleiding om onderzoek te doen. Hij bestudeerde de anatomie van het menselijk lichaam, de auriculotherapie en traditionele Chinese acupunctuur. Hij vergaarde veel kennis over de perifere zenuwsystemen en in 1996 kwam hij uit met zijn boek; ‘Asthme, recherche fondamentale et nouvelles thérapeutiques des pathologies du système immunitaire’ en in 1997 met; ‘Acupuncture et ostéopathie vérité neurophysiologique’.

Astma is een normale reactie van het lichaam als antwoord op abnormale informatie verondersteld afkomstig te zijn van de plexus pulmonalis (=zenuwbanen van de longen). Dit noemt men ook wel ‘spook-informatie’ of foutieve informatie…

in het geval van Astma, is deze foutieve informatie afkomstig van subluxaties van bepaalde ribgewrichten (de eerste 3 ribben). In 90% van alle gevallen zijn deze ribben ingedeukt aan de rechterkant.

Astma-patiënten vertonen allemaal systematisch deze abnormale ribproblemen, gecombineerd met een instabiel bekken door een echt of vals kort been.

Wel potverpielepap! Dat kan in mijn geval kloppen. Hoewel ik het me niet meer kan herinneren, wist mijn moeder mij onlangs nog te vertellen dat ik als kind een tijdje een steunzool heb gedragen in mijn schoen, omdat mijn ene been ietsje korter is/was dan het ander… Volgens Gesret zijn er twee verschillende soorten ademhalingsproblemen; één die een uit-ademingsprobleem behelst en één die die met de in-ademing te maken heeft.

1 – In-ademing
Deze groep van Astma-patiënten hebben veel irritaties in de keel, die een kleine hoestreflex uitlokken. Vooral gedurende de nacht. Oorzaak is een irritatie aan de Nervus glossopharyngeus, een zenuw. Deze irritatie wordt uitgelokt door de foutieve stand van de Atlas-wervel.

2 – Uit-ademing
De mensen die aan deze vorm van Astma lijden, hebben een ‘echte’ vorm van Astma. De symptomen zijn bekend; de borstkas blijft geblokkeerd en uitgezet, de patiënt ademt snel in met behulp van het middenrif (= buikademhaling), ademt met moeilijkheden lang uit door de mond met de lippen op elkaar geperst.

Slangen hebben een zeer groot aantal gelijkvormige borstwervels en hoogstens één nekwervel, een ‘Atlas’…

Om te onderzoeken of deze overeenkomsten meer dan toeval zijn, kwamen Engelse onderzoekers op het idee om de situatie te bekijken in dieren met een heel bijzondere wervelkolom: de slangen. Slangen hebben een zeer groot aantal gelijkvormige borstwervels en hoogstens één nekwervel, een ‘atlas’. Uit analyse van hox-expressie in slangenembryo’s blijkt dat, in overeenstemming met de theorie, de hoxc6-expressie helemaal naar voren is geschoven. Veel somieten in de slang hebben dezelfde hox-code (wat een beetje doet denken aan de situatie bij de duizendpoot!).

Het skelet van een python heeft meer dan driehonderd wervels, vrijwel allemaal met een rib. Hij heeft maar één nekwervel, de atlas. Op dit punt vinden wij bij de slang de expressiegrens van hox-genen die in zoogdieren de overgang van nek naar borst aangeeft.

Bovendien heeft een slang, bij gebrek aan een normale nek-borstovergang, inderdaad geen voorpoten! Dat mag misschien een wat goedkope manier lijken om verbanden te leggen, maar de situatie bij de achterpoten maakt het verhaal nog plausibeler. Pythons zijn primitieve slangen die aan hun achterkant niet alleen borstwervels met ribben hebben maar ook een overgang naar een ander soort wervels. Bij deze overgang blijken pythons rudimentaire pootjes te hebben (die waarschijnlijk zelfs nog een functie hebben bij het liefdesleven van deze dieren als het mannetje het vrouwtje bestijgt). De ‘Colubroidea’, waartoe onder andere de ringslang behoort, hebben daarentegen tot aan het puntje van hun staart vrijwel alleen maar borstwervels, en hier ontbreekt ieder spoor van achterpootjes.

Deel 3

Geschreven 29 augustus 2006 door Evert Jan Poorterman

Atlas

Zoals Atlas, de godheid uit de mythologie, de wereldbol op zijn schouders torst, zo is de Atlas-wervel de wervel die onze schedel draagt. Als de wervel niet geheel recht zit, zoals hij moet zitten, dan kunnen de zenuwen, aderen en andere geleiders van de noodzakelijke energie en informatie, bekneld raken of minder goed functioneren omdat ze steeds opgerekt worden of onder druk staan. Bij 99% van alle mensen zit deze wervel scheef. Hij kan dankzij de Atlas Profilax-methode rechtgezet worden. Inmiddels zijn er in Nederland al 15 mensen ‘geholpen’. Ik trof vrijdag ook BRIEVEN-lezer Cees aan en ik hoop dat hij, net als alle anderen er baat bij hebben. Hierover later meer…

Ik meende dat Bart Schubert mij vertelde dat René Schumperli kennis heeft van de aanwezigheid van de 12e planeet en zijn bewoners; de Guds, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ook Klaus Heuser, de man die de behandelingen in Nederland uitvoert, weet hier ook niet van. Toch meende ik dat Bart mij vertelde over ‘iemand’ die er kennis van heeft en vermoedt dat de Atlas-wervel ‘bewust’ scheef staat om de mens te beperken in zijn vermogens en/of tal van klachten te veroorzaken. Het moet dus Enki zijn die dat gedaan heeft… althans deze optie heeft die ‘iemand’ gelanceerd. Hij schiep ons naar zijn beeld… en wij waren te perfect! Daarom moest hij, op last van de ‘raad van goden’, de mens versimpelen. Hij nam ons de gaven van helder-ruiken, zien, horen en voelen weer af. In een oude tekst staat dat het ‘zicht van de mens’ werd versluierd. Men strooide ons zand in de ogen (Klaas Vaak)… tot op heden!

Jean Claude Koven

Die ‘iemand’ is de Amerikaan Jean Claude Koven, die ook een opleiding kreeg van René Schumperli. Hij maakte de link naar Sitchin’s werk en gedachtegoed. Goed gedaan jochie! Deze meneer Koven is onderzoeker, levensgenieter en schrijver (zie afbeelding boek en foto). Hij komt tot de slotsom, zonder enig bewijs vermoedelijk, dat de Anunnaki/Enki met name de Atlas-wervel verkeerd hebben gezet zodat de mens, de slaaf der goden, onvoldoende potentie kan en zal halen uit zijn lichaam en geest.

Ik denk dat met name de pasgeborenen gecheckt worden door de Anunnaki, met name door Inanna/Ishtar. Zij controleert vrijwel alle pasgeboren kinderen op genetische kenmerken, met als doel het te volgen en te gebruiken voor genetische experimenten… De zogenaamde UFO-ontvoeringen zijn het gevolg of liever gezegd de voortzetting van deze ‘baby-checks’… De kinderen worden een tijdje gevolgd en als zij geslachtsrijp zijn, worden zij nogmaals aan een onderzoek onderworpen en de ‘goeien’, degenen die ‘uitverkoren’ zijn zoals ze zelf zeggen, worden vanaf dan voor lange tijd gevolgd. Veel meisjes en vrouwen worden bevrucht en bij jongens en mannen word sperma afgenomen.

Inanna/Ishtar en de Anunnaki werken aan een hybride soort die op onze planeet in het licht kan leven. Daarmee komt er een einde aan hun ‘ondergrondse’ bestaan. In een aantal gevallen werd aan de broedmoeders hun nakroost getoond. Vaak mochten ze het kind in hun armen nemen en wiegen… De Aliens keken dan toe hoe de moeder genegenheid toont naar het kind… De hybride kinderen hebben een fijn gebouwd lichaam, fijne elegante trekken, wit sprieterig haar en doen denken aan elfjes en sprookjes feeën. Het zijn tussenvormen van mensen en Aliens (Greys/Anunnaki?).

Deel 4

Geschreven 4 september 2006 door Evert Jan Poorterman

Op www.Niburu.nl (daar staat het niet meer) staat een artikel van Jean-Claude Koven: Reversing the curse die in maart 2006 in contact kwam met ene Ranan Shahan, de oprichter van de New Dawn Clinic in Los Angeles. Deze was net teruggekeerd uit Zwitserland, waar hij een opleiding tot Atlasprofilax-therapeut. Ranan vertelde Jean-Claude over de C1 of Atlas-wervel, vernoemd naar de in de Griekse mythologie genoemde held Atlas, die de wereld op zijn schouders torst. Ze raakten aan de praat en Ranan bood aan Jean-Claude een behandeling te geven.

website Jean Claude Kloven: http://www.goingdeeper.org/

Omdat Jean-Claude al bijna 20 jaren bekend is met de beweringen van Zecharia Sitchin, zag hij een verband met de scheefstand van de Atlas en de Anunnaki. Hij ging naar een vriend van hem, Wynn Free, de schrijver van ‘De reïncarnatie van Edgar Cayce?’ (zie ook www.caycesback.com). Wynn en Terry Brown channelen vaak samen berichten… Zij zochten en kwamen in contact met de Elohim en zij kregen als antwoord op de vraag of de Atlas ‘bewust’ was scheef gezet; ‘The luxated C1 was deliberately engineered into the Homo Sapiens, coding by the Anunnaki, in order to render their native pool of mining slaves more docile, programmable, and controllable’… ofwel de Atlas-wervel is bewust scheef gezet teneinde de mensenslaaf beter te kunnen coderen en controleren.

Omdat bij 99,9% van de mensen de Atlas scheef zit en ook vrijwel in alle gevallen in de zelfde stand, kreeg Jean-Claude steeds meer het gevoel dat het genetisch moest zijn of in elk geval met de Anunnaki te maken moest hebben. Daarom de vraag waarop via channeling een antwoord kwam. Jean-Claude heeft in de weken en maanden die volgden veranderingen in zijn lijf waargenomen, zowel in zijn spiritueel lichaam als in zijn fysiek lichaam. Na 10 dagen, ervoer hij een spastische trilling onder zijn linkerschouder en dat duurde maar liefst 72 uren! In de weken die volgden had hij behandelingen nodig om de blokkades op te heffen… Dat waren niet de enige merkbare veranderingen; ook zijn Sinus in zijn borstkast raakte geïnfecteerd en moest genezen.

Overgenomen van:
http://2012.forum2go.nl/atlas-wervel-2006-t1495.html

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

3 reacties op Atlas wervel (4 delig)

 1. drs. Remon van der Meer schreef:

  Waarom zo ver van huis zoeken?
  In Nederland bestaat OMG, ofwel orthomanuele geneeskunde.
  De atlas wordt door ons handmatig recht gezet, evt. gebruikmakend van hamer en drevel. Het lijkt mij precieser! Graag commentaar?

  • Geen idee..

   Misschien de auteur?

  • Drs. Remon van der Meer,

   dat weet ik inmiddels… want nadat ik voor C 180,00 mijn Atlas-wervel had laten rechtzetten, kreeg ik last van hoofd, nek en schouders… en vroeg ik mijn persoonlijk masseur (en paranormaal begaafd) hoe dat zat en hij zei; ‘Ik zal der zo wel even naar kijken’… en dat deed hij en hij zette de Atlas-wervel weer recht. Wat dus betekent dat mijn Atlas-wervel kort na mijn geboorte niet is scheefgezet. Ik mocht mijn ‘kwaliteiten’ behouden en mijn energiebanen werden niet afgekneld… en zodoende mocht ik later de oertaal (her)ontdekken. Henk Louw is een magnetiseur en doet aan wervelmanipulatie en Dorn Breusz… Met kracht drukte hij de Atlas-wervel weer op zijn plaats en verdwenen de klachten. Ik behoor tot de ‘uitverkorenen’ bij wie de Anunnaki niet ingrepen omdat ik een vrije denker mocht worden.

   Groet Evert Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *