ALTERNATIEVE MEDIA – HOE BETROUWBAAR ZIJN ZE NOG?

 

ALTERNATIEVE MEDIA – HOE BETROUWBAAR ZIJN ZE NOG?

Hoe zijn betrouwbare informatiebronnen te detecteren?

Als we naar de gecontroleerde pers kijken is het een kwestie van het spoor naar de financiers volgen. De pers volgt over het algemeen de internationale persbureau’s, zoals Reuters, AP en UPI. Stuk voor stuk gecontroleerd door het financiële kartel. Onderzoeksjournalistiek moet de rest doen en daar ontbreekt het doorgaans aan. Men durft de onafhankelijke stap naar de werkelijkheid niet te maken – teveel belangenverstrengeling. Als je dan leest dat Huffington Post via Goldman Sachs door de CIA wordt gefinancierd, Soros zijn miljoenen in het circuit rondstrooit en allerlei “foundations” het alternatieve nieuws overeind houden, dan ben je eigenlijk vrij snel klaar. Geloof alleen jezelf nog maar….

Maar bij de alternatieve media is het moeilijker, zo niet onmogelijk, om te traceren waarom bepaalde informatiekanalen open worden gehouden als “alternatieve” media. Doorgaans noemen wij de MSM “alternatief”, aangezien het met informatie niets heeft te maken maar wél met regelrechte propaganda.  We hebben dus grof gezegd drie kanalen die ons ter beschikking staan:

 1. de gangbare, gecontroleerde pers (propaganda)
 2. de betrouwbare alternatieve media (nieuwsvoorziening)
 3. de onbetrouwbare alternatieve media (des-informatie)

In het streven naar een vrije democratische Republiek der Nederlanden moeten er zoveel zaken anders, er lijkt soms geen beginnen aan. Toch dienen we rekening te houden met wat wij ons nageslacht nalaten en we willen niet op ons geweten hebben, dat we er niets aan hebben gedaan, als was het slechts de “beschrijving van symptomen”. Maar als we de dingen echt zouden willen veranderen, dan is het noodzakelijk de kern van het probleem, ofwel de top van de pyramide te detecteren. Dat is een vrijwel onmogelijke opgave, mits men een groot aantal informatie-kanalen als vals identificeert. Zodra er commerciële beweegredenen ten grondslag aan een website liggen, is de kans groot dat “de huik naar de wind wordt gehangen”. Niet al te veel controversiële onderwerpen en de lat laag houden wat betreft toegankelijkheid.  In ons geval is het een stuk eenvoudiger: wij willen een andere staatsvorm, linksom of rechtsom. Iedereen die “nuances” probeert aan te brengen in dat streven kunnen afserveren als onbetrouwbare stoorzenders, Vijfde Colonne en volksverraders. Het onwettige “koningshuis” moet worden ontmanteld dat heeft uit de aard der zaak de allerhoogste prioriteit.

Maar hoe identificeer je nu een redelijk plausibel klinkend verhaal als “des-informatie”.

We hebben een link gevonden, die de alternatieve media beoordeelt op een eigen idee, namelijk dat ALLES uit een bepaalde despotische hoek komt en dat NIETS aan het toeval wordt over gelaten. Een eeuwenoude neurotische drang tot onderwerping van de wereldbevolking.  Het eerste stukje vertalen we vrij naar eigen inzicht.

ALTERNATIEVE MEDIA REPORTERS

DETECTIE-METHODEN:

 • Er worden categorisch geen verbanden tussen loop van de werkelijke geschiedenis en het Vaticaan, de vrijmetselarij en de Jezuïeten Orde gelegd. Dit kan betekenen, dat men er totaal geen onderzoek naar heeft gedaan, óf dat er moedwillig omheen wordt geredeneerd en soms op een wel zeer kwalijke manier: Het ondersteunen van elkaar als des-informatie agenten, zodat het lijkt dat het gelijk aan de kant van de meerderheid staat.
  • door het consequent aanduiden van “de zionisten” als het ultieme oorzakelijke kwaad;
  • door veel zo niet alles te herleiden naar het (financiële) Rothschild imperium;
  • door te hameren op gangbare termen als “illuminati”, “de elite” en de “banksters”;
  • door het leggen van de schuld bij “de joden” of “de islam” of een “religie”;
  • door voorbij te gaan aan het millenia oude streven naar wereldheerschappij en onderwerping door een oud-Babylonische/Egyptische/Romeinse doctrine met als gevolg voortdurende oorlogen en genocide.
 • Deze alternatieve media kunnen functioneren als stand-by hulptroepen van de MSM, dus verborgen agenten die verwarring zaaien doch doelgericht zijn. Zij beheersen verschillende kanalen van informatie, doorspekt met hele en halve waarheden zonder ergens aan te refereren. Zij verheffen zichzelf tot autoriteit door veel plausibele wetenswaardigheden met ons te delen, terwijl heimelijk de verkeerde uitkomst, conclusie wordt bewerkstelligd, in lijn met de bovengenoemde agenda. Als hun taak volbracht is, worden ze afgeschakeld of omgebouwd.

Polarisatie van discussies is een belangrijke methode om (ook integere) doelstellingen te laten verzanden in onbenulligheden. We hebben het hier al vaak genoeg meegemaakt. Dat is het gevaar van consequent zijn en onverkort vasthouden van standpunten als het gaat om de doelstelling van deze website. Onbetrouwbare elementen en  alternatieve media zullen alles in het werk stellen om door denigrerende commentaren de zaken te vertroebelen.

We werden enige tijd door iemand gewezen op het feit dat we moesten ophouden de Amerikaanse “denker en filosoof” Noam Chomsky in een kwaad daglicht te stellen door anderen er op te wijzen dat deze heer geen enkele interesse blijkt te hebben in het achterhalen van de daders van 911. Letterlijk stelde hij, dat “er iedere dag mensen doodgaan”. Wij mogen graag mensen helpen herinneren aan die uitspraak, omdat de man een typisch voorbeeld van een alternatief linkse poortwachter is. Als crypto Malteser Ridder is zijn taak het vooral overal over te hebben maar niet over de aanslagen van 911 en de studie die bijvoorbeeld mensen als Judy Wood naar die aanslagen hebben gedaan. Chomsky: “It doesn’t  matter….”  Pardon? En óf het er toe doet – idioot! Reeds eerder hebben we tegen de verdrukking in de heer Alex Jones al niet meer serieus genomen, gezien zijn niet te stoppen stortvloed van angstpsychosen en er tegen betaling middeltjes voor aanprijst – met winst. En maar schreeuwen in die microfoon in zijn multi-million dollar studio…..

Heb het vooral ook niet met deze lieden over de oorzaken, maar des te meer over de gevolgen. Zouden ze stuk voor stuk door de mand vallen? Het begint er wel degelijk op te lijken.

Hier de link – inclusief disclaimer – voor een opsomming van “redelijke alternatieven” die deel uitmaken van het grote apparaat.

http://letsrollforums.com/suspect-disinformation-agents-gatekeepers-t22035.html?s=a3db37a7b14b0403a923fb637ab26ea7&

ALTERNATIEVE MEDIA

Overgenomen van:
http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/07/28/alternatieve-media-hoe-betrouwbaar-zijn-ze-nog/

Dit bericht is geplaatst in Het Einde van ons Beschikkingsrecht. Bookmark de permalink.

5 reacties op ALTERNATIEVE MEDIA – HOE BETROUWBAAR ZIJN ZE NOG?

 1. Freespeech on Air (Deel 22) De Donatieleugens van de Alternatieve Media doorgeprikt!
  http://www.youtube.com/watch?v=IRfV_PEW-XE

 2. herman schreef:

  Hoe betrouwbaar is het uur van de waarheid zelf ?
  Dit internetblog kost centjes en energie.
  Alle zogenaamde onafhankelijke alternatieve media is gewoon een onderdeel van de gevestigde orde.
  Zoethoudertje voor mensen die voelen dat er behoorlijk wat mis is in deze nep wereld.
  Ook deze mensen moeten onder controle gehouden worden, vandaar gecontroleerde zogenaamde onafhankelijke media.
  Niemand is onafhankelijk, er mag een klein sluiertje omhoog getrokken worden, om de gemoederen tot kalmte te bedaren en in slaap te sussen.
  Alternatieve media is gewoon een onderdeel van het wereld systeem.

  De zogenaamde onafhankelijke media doet exact het zelfde als de reguliere media, het verkondigen van leugens, bewust,hetzij onbewust, niemand is in staat onafhankelijk te kunnen denken.
  Niet onafhankelijk kunnen denken is manipulatie van de geestelijk menselijke brein.
  Zogenaamde onafhankelijke media is tegen problemen aanschoppen zonder een bijdrage te leveren aan een oplossing van het probleem.
  Simpele reden daarvan is gewoon dat er geen oplossing is zolang de menselijke brein vol getrapt is met informatie die enkel bestaat uit illusies,illusie worden denkbeelden en een mens is dan niet meer in staat om te kunnen nadenken.
  Iedereen leeft in een wereld die niet echt is.
  De echte wereld is een wereld die niemand meer kent.

  De echte wereld is een wereld zonder landgrenzen, zonder nationaliteiten, zonder religie, zonder ras soorten,zonder heersers, zonder rangen en standen, zonder wetgeving, vrije handel, zonder verplicht onderwijs, zonder wapens, pas dan kan je zien of een mens een individu is.

  Aan het lijstje onzinnigheden kunt u zien dat iedereen min of meer gemanipuleerd bent, daarom bestaat onafhankelijk nieuws en informatie niet.

  Het uur van de waarheid en al die andere blogs dragen niks bij aan een andere wereld, er veranderd niks.
  Zolang je zelf niet in staat bent om uit de nep wereld te stappen,dan ben eigendom van het systeem.
  Uit het systeem stappen betekend weg met alle onzin, rassen, geloof,nationaliteit,illusie,denkbeelden, wat blijft er dan nog over,zo goed als niks.
  Een mens stelt niks voor, dat weten de heersers,vandaar dat ze een zooitje onzin voor u bedacht hebben zodat u ergens op lijkt.

  Trots dat u Nederlander bent, dat brandmerk hebben ze een dikke tweehonderd jaar geleden bedacht, een mens is nog stommer dan een dier, een dier laat zich niet gewillig brandmerken, een mens vind het geweldig om gebrandmerkt te worden op geloof nationaliteit en ras soort en taal, dus kuddevorming net als bij schapen.
  Niemand die maar iets in de gaten heeft.
  Je kan nooit een schrijver of publicist worden als je kritiek lever op jou lezers.
  Enkel kritiek op de heersers, geen kritiek leveren op de geen die zich hebben laten inpakken door het systeem,iedereen is ingeblikt met een etiket.
  Ik ben nog nooit een individu tegengekomen,er zijn er wel,niet veel.
  Een individu is een dienst weigeraar, vroeger kreeg je daar gevangenisstraf op, later alternatief strafwerk, tegenwoordig gaan mensen vrijwillig het leger in op legaal een wapen te mogen dragen en in opdracht een ander het leven van een ander te mogen vernietigen, legaal
  Vrijwillig !!! een mens hersenloos,niemand denk ergens over na.

  • Wat ben jij dan voor een Negatieveling?…

   Nogal gemakkelijk om alles over 1 kam te scheren…

   Dus als JIJ morgen (uit jezelf) een blog begint – hoor je automatisch bij de Gevestigde Orde???
   Je hebt nog een lange weg te gaan…

   “Dit internetblog kost centjes en energie” – Juist Ja – MIJN centjes en MIJN energie

   maar goed – ook jij mag denken en vinden wat je wilt..

   Shalom

 3. Poplar schreef:

  Ik heb in elk geval (nog) niet de indruk dat we massaal ‘ontwaken’, om eerlijk te zijn.
  De participanten op veel van dat soort alternatieve fora geven mij ook allerminst de indruk ontwaakt te zijn.

  Deze quote van Matthew Delooze spreekt mij wel aan:

  “I have known for a very long time that if we want to be free then our heart and spirit have to really ‘want’ to be free, above all else. Full trust in our hearts and spirit is required and if the heart is true then it will truly bring what it yearns for, and if freedom from the chains of this sick world is yearned for, above all else, then a means of escape from the world that so many liars and fakes have invested their entire hearts in, will come to those that wish to escape.”
  http://www.oneballmedia.com/2013/08/05/even-if-were-just-dancin-in-the-dark/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *