Forbidden Knowledge – History of the Khazar Empire – Lecture by Jack Otto

 

Forbidden Knowledge – History of the Khazar Empire – Lecture by Jack Otto

The history of the ancient Khazar Empire, a major but almost forgotten power in Eastern Europe, which in A.D. 740 converted to Judaism. Khazaria, a conglomerate of Aryan Turkic tribes, was finally wiped out by the forces of Genghis Khan, but evidence indicates that the Khazars themselves migrated to Poland and formed the cradle of Western (Ashkenazim) Jewry…

The Khazars’ sway extended from the Black sea to the Caspian, from the Caucasus to the Volga, and they were instrumental in stopping the Muslim onslaught against Byzantium, the eastern jaw of the gigantic pincer movement that in the West swept across northern Africa and into Spain.

Thereafter the Khazars found themselves in a precarious position between the two major world powers: the Eastern Roman Empire in Byzantium and the triumphant followers of Mohammed.

As Arthur Koestler points out, the Khazars were the Third World of their day, and they chose a surprising method of resisting both the Western pressure to become Christian and the Eastern to adopt Islam. Rejecting both, they converted to Judaism.

http://wesdancin.wordpress.com/2011/11/14/history-of-the-khazar-empire-and-the-illuminati-jack-otto-top-expert-last-conference/

The Thirteenth Tribe

Download “The Thirteenth Tribe” as Pdf File

http://hetuurvandewaarheid.info/2012/02/18/het-rothschild-manifest-uit-circa-1840/

Protocollen-van-Zion-Nederlands.pdf

Dit bericht is geplaatst in EU NWO Lezingen seminars docu`s. Bookmark de permalink.

4 reacties op Forbidden Knowledge – History of the Khazar Empire – Lecture by Jack Otto

 1. Poplar schreef:

  Dubieuze theorie, naar mijn mening. Booming in de conspiracy-theory wereld, maar klopt dit ook werkelijk?

  Wellicht is deze docu een deugdelijke nuancering t.a.v. dit onderwerp:
  http://www.youtube.com/watch?v=tnIEsf_klCg

  Ook: vreemd genoeg worden stammen als de Hunnen en Visigoten nooit in verband gebracht met de zogenoemde ‘Khazaren’. Ook een volk als de Kazachen niet, laat staan Bulgaren, of zelfs Koerden en Turken.

  • Tja – zodra er iemand met de keiharde waarheid naar buiten komt – dan zal hij/zei een legertje debunkers in zijn/haar nek krijgen om hetgeen dat naar buiten wordt gebracht de grond in te stampen – of erger nog – ze worden daarbij zelf opgeruimd… (Bill Cooper)

   Ik zeg dus ook niet dat het de keiharde waarheid is..

   Het houdt onze zoektocht in elk geval spannend..

   Er zijn helaas nogal wat Trollen en Leugenaars in het leven geroepen om aan zo`n beetje alles wat naar buiten komt – een andere draai te geven..

   “Wellicht is deze docu een deugdelijke nuancering t.a.v. dit onderwerp”..

   Kan – Maar ik heb helaas niet zo`n hoge pet op van die “Chris White” van ‘nowhere to run’..

   Maar alles bij elkaar geeft het wel weer genoeg stof om verder te snuffelen..

   http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?4468-Jack-Otto-and-the-NWO

   • Poplar schreef:

    Deze Chris White is een christen, een ‘born again’ type geloof ik. Dat is iets dat hem sowieso minder objectief maakt en bevooroordeeld in zijn handelen, en brengt ook bij mij een zekere terughoudendheid teweeg.
    Maar bijvoorbeeld ook zijn analyse met betrekking tot het icoon David Icke vond ik zeker de moeite waard.

    Er is zeker een hoop wanklank en verwarring in dit betreffende wereldje.

    De vraag blijft wat mij betreft ook wat nu echt belangrijk is, en wat bijvoorbeeld slechts fungeert als conspiracy-entertainment ter afleiding, of doelbewust naar buiten wordt gebracht voor een mogelijke agenda die nog nadere specificatie benodigt.
    http://www.youtube.com/watch?v=J6DSOiDqrTc

  • patrick schreef:

   poplar, ik zou je dit willen vragen, als je de waarheid zou horen zou je die dan geloven, want de waarheid is niet zo populair als je zou willen, trouwens voor de grootste ezels kan je dit lezen zelfs op wikidpedia, daar staan goeie dingen in, je moet het voor je zelf opzoeken, maar welke intresse heb je, die van kritiek geven of die van onderzoeker;, kritiek geven dat is zeeeeeer gemakkelijk, maar onderzoeken vraagt iets van je ???????????? antwoord zelf maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *