Is Conchita een man in een jurk of een vrouw met een baard?! Deel 1

 

Is Conchita een man in een jurk of een vrouw met een baard?!
Door:
Evert Jan Poorterman

Toen ik de vooraankondigingen bekeek van het aanstaande Eurovisie Songfestival 2014, werd ik getroffen door de gelijkenis van de Oostenrijkse inbreng; Conchita Würst met… Deze vrouw/man of man/vrouw heeft sterke trekken van de Elohim, zoals ik die ken uit de boekjes van de Fransman Claude de Vorhilhon, sinds de jaren ’70 bekend als Raël, de laatste door Jahweh aangestelde profeet.

Claude was coureur en werd zomaar weggetrokken uit het leven dat hij leidde en kwam in contact met Jahweh… nee Jahweh zelf nam contact op met Claude. Sindsdien schreef hij enkele boekjes en leidt hij een zeer succesvolle sekte die wereldwijd tal van afdelingen kent en laat hij zich aanbidden, fêteren en heeft zijn sekte het gezicht gekregen van losgeslagen hippies, vrije seks en meer van dattum.

Cla… euh Raël heeft de opdracht een ontvangstcentrum te bouwen en dat het liefst in Israël, maar dat land werkt niet mee… dus is het er nog niet van gekomen. Deze Raël voelt voor mij als een psychopaat, met geweldige zelfoverschatting, overtuigingskracht en behoorlijke ‘drive’ tot zelfverheerlijking, maar dat hebben meer van die ‘spirituele’ goeroe’s. Daarover heb ik al eens geschreven in mijn BRIEVEN.

Raël is in de ‘hemel’ geweest als hij tenminste weet waar dat is en dat woord niet vermetel gebruikt… en daar heeft hij meerdere Elohim (goden) gezien. Ook trof hij daar legendarische helden aan zoals Noach, Mozes en vriendje Jezus. Wacht ik zal de boekjes der even bij pakken. Ja ik blijk de eerste twee boekjes nog te hebben; 1 – ‘De Buitenaardsen hebben me meegenomen naar hun planeet’ – 1989 en…

2 – ‘Het boek dat de waarheid zegt; Een boodschap gegeven door Buitenaardsen’ – 1985 en in die volgorde kocht ik ze ook. Al begin jaren ’90 had ik telefonische gesprekken met Hagenaar Bart O., toen de Nederlandse vertegenwoordiger van de Raëliaanse Beweging Nederland. Leuke peer moet ik zeggen, maar even hardnekkig als Jehova’s Getuigen, 7e-dag Adventisten en Apostolicie…

De Raëliaanse Beweging is mijns inziens dan ook een sekte en niet meer dan dat en Raël moeten we zien als de ‘vele’ valse messiassen die de wereld zal leren kennen in de eindtijd. Geen aandacht aan besteden is de boodschap, alleen om te waarschuwen en hen te ontmaskeren. De Elohim van Raël leven ongeveer zevenhonderd jaren en dan regenereren ze zichzelf; ze beschikken over machines die…

op ‘maat’ modellen kunnen maken naar smaak… een stoer wijf met fietskuiten, dik rood haar, ferme boezem, een klein en petiet model, met kort haar en bekoorlijke trekken of een… Raël beschrijft niet of je ook een stoere bink kunt ‘bouwen’, type bouwvakker met sixpack zal ik maar zeggen. Jawel dat beschrijft hij wel! Raël wordt meegenomen in een vliegende schotel en komt aan op de planeet…

waar de Elohim wonen en Jahweh, zijn gids, neemt hem mee en zegt dan; ‘U zit nu precies tegenover degene die tweeduizend jaren geleden de opdracht kreeg een beweging op te richten die bestemd was om de boodschap die wij hadden nagelaten aan het volk van Israël’… Het is Jezus en aan zijn rechterhand zit Mozes en aan zijn linkerhand Elias. Verderop zit Boeddha en ook Mohammed zit aan tafel.

Als je meer weet hoe het werkelijk in elkaar steekt; ik bedoel de huishouding van de goden in de hemel, hun verschijningsvorm en meer van dat, dan zijn dergelijke boekjes om van te smullen. Der staat zo veel onzin in dat het amper te bevatten is. Ook Raël kan zich bedienen van eindeloze rijen maagden, dus heeft die Mohammed dat niet verzonnen. Hahaha! Nee Raël is zo slim dat hij overal leent…

en zo zijn eigen verhaal in elkaar fietst. Raël vraagt Jahweh; ‘Maar als u zo lang leeft en niet werkt, verveelt u zich dan niet’? ‘Nee nooit, want wij doen alleen dingen die we graag doen, en vooral bedrijven we de liefde. Wij vinden onze vrouwen erg mooi en genieten ervan’, antwoord Jahweh. Raël heeft de Elohim zo gemodelleerd dat er gelijkenis is met de algemene opvatting van hoe de Joden eruit zien.

En met Joden bedoelt hij natuurlijk het Volk Israëls en/of de Hebreeuwen. Mensen met donker tot zwart haar. Zijn Jahweh en zijn Elohim zijn klein van stuk, hebben zwart haar; zowel de mannen als de vrouwen en allen dragen zij een kort baardje… En daar moest ik aan denken toen ik Conchita zag. De Elohim, mannen en vrouwen, zijn gelijk van uiterlijk zoals eens de mens ook was; man en vrouw (man/vrouw) en vrouw/man. Dit is het eerste deel en in deel 2 kom ik met de inhoudelijke reactie op hetgeen Martin Vrijland schrijft over Conchita, Frontier en meer van dat.

***

Voor de afbeeldingen van onderstaande artikel – volg onderstaande link

Conchita Wurst ‘Rise like a Phoenix’ deel 2 en de organisatie Frontier

Nog niet zolang geleden werd ik uitgenodigd op het Frontier symposium. Ik kende de organisatie Frontier eigenlijk niet of nauwelijks, maar dat was meer een gevolg van het feit dat ik me überhaupt nooit zo met de alternatieve media bezig gehouden heb. In mijn artikel over Egyptische symboliek gaf ik al aan hoe ik ontdekte dat het Frontier-logo de Egyptische “godin” (vrouw van de farao) Nefertiti bevat. Ik herinner me dat tijdens het symposium het overlijden van de oprichter van Frontier herdacht werd. Zijn naam is Filip C.. C. was een Belgische schrijver die veel schreef over Egypte en was ook iemand die frequent een bijdrage mocht leveren op het televisie kanaal History Channel voor het programma ‘Ancient Aliens’. Over de doden niets dan goeds, dus daarom ga ik het maar even hebben over de organisatie Frontier.

Er lijkt erg veel geld in de Frontier-organisatie te zitten. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ze tot voor kort hun symposia in het Krasnapolsky hotel te Amsterdam organiseerden. Eerder ontdekte ik al dat de alternatieve media grotensdeels in handen is van de steenrijke familie P. van het bedrijf Chipshol. Ook ontdekte ik dat hun media-hitman Micha Kat met sites als Klokkenluideronline, WaarInHolland.nl en allerlei andere satellietsites die alleen maar ten doel hebben elke onafhankelijke schrijver buiten deze tak van sport te houden, er uitsluitend op gericht is de BV Nederland onder druk te zetten met zaken als Joris D.. Hoofddoel: miljarden financieel gewin voor deze familie P..

Inmiddels mag duidelijk zijn dat het grootste deel van de alternatieve media over financiële budgetten beschikt die voor andere sites niet toegankelijk zijn. Zo ben ik zelf mijn huis kwijt geraakt, woon ik nu antikraak en probeer ik met behoud van mijn bijstanduitkering sponsoren en adverteerders te zoeken. Ook de website Niburu.co heeft moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Maar bij andere websites lijkt geld geen rol te spelen. Hoewel donateurs en sponsoren van harte welkom zijn, is dit niet bedoeld als klaagzang. Mijn bedoeling is slechts om de lezer er op te wijzen dat er achter veel alternatieve mediasites veel grotere belangen zitten. Grenswetenschappen, We Are Change Rotterdam, ik kan een hele lijst maken van websites waarvan het opvalt dat ze prima hun broek op kunnen houden, terwijl martinvrijland.nl en niburu.co weten dat dit echt niet zo eenvoudig is als het lijkt. De hamvraag is “Hoe komen al die websites aan hun geld?” Het antwoord moet ik u schuldig blijven. Wel kan ik wijzen op de contouren. Een van die contouren is de luxe positie waarin dergelijke sites zich lijken te bevinden. Dit geldt ook voor Frontier. Ik ben 1x naar Amsterdam afgereisd voor een live radiouitzending in Amsterdam en herinner me hoe de radiohosts allemaal overnachtten in een hotel. “Waar doen ze dat allemaal van?” vroeg ik mij af. Waar kunnen ze dat Krasnapolsky van betalen? Wordt dat allemaal gefinancierd uit een paar tijdschriften en alternatieve geneesmiddelen van de Frontiershop?

De Nefertiti in het Frontier -logo is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Oprichter Filip C. was zeer goed thuis in de Egyptische oudheid. De vraag is alleen of hij het achterste van zijn tong op het gebied van deze kennis heeft laten zien. En als je het schopt tot de Main Stream Media kun je je af gaan vragen welk belang dat dient. De Nefertiti staat namelijk symbool voor de Saturnus cult. Nefertiti en Ahkenaton introduceerden de aanbidding van de zonnegod Ra. Dit is de naam voor de verdreven zon Saturnus. De saturnus cult en feitelijk de basis voor de meeste wereldreligies, vindt hier zijn oorsprong. Dat er in feite sprake is van satanisme en wat de werkelijke betekenis van dat satanisme is, gaat nog duidelijk worden.

Deze week werd ik geprikkeld door een van de radiohosts van Frontier, genaamd Jeroen K.. Op zijn eigen website schrijft Jeroen [citaat] “Ik ben actief als entertainer, journalist en begeleider. Verder maak ik wekelijks bewustwordings radioprogramma’s (Frontier Radio en Light Spirit Radiocafé) waarin ik bekende en minder bekende gasten interview op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en religie. De uitzendingen zijn wekelijks te beluisteren via Connect It Radio  , een zender die ik eind 2009 heb opgericht.” Jeroen is actief binnen de Frontier-organisatie en ik ontmoette hem tijdens het symposium in 2013. Verbaasd was ik dan ook te zien hoe Jeroen Conchita Wurst en haar act ‘Rise like a Phoenix’ liep te verdedigen op zijn Facebook tijdlijn met de woorden [citaat] “De intolerantie wordt nu gepropageerd door zichzelf verklaarde “wakkeren”. Echter in feite zijn zij gevangen door angst en hiermee het ultieme slachtoffer van de heersende klasse“. We mogen van zo’n radiohost toch verwachten dat hij weet wat de door hem geplaatste foto betekent:

Op de foto ziet u Eurovisie (de visie van Europa) Songfestival Conchita Wurst afgebeeld als een Jezus-figuur. Sowieso zal de christelijke gemeenschap ongetwijfeld redelijk gechoqueerd zijn door deze afbeelding. Veel gechoqueerder zullen ze zijn als ze de diepere boodschap achter de afbeelding van Conchita Wurst ontdekken. In mijn voorgaande artikel legde ik al uit dat niet alleen de naam, maar ook de transgenderstatus van Conchita Wurst wijst op tweeslachtigheid; ook wel hermafrodie genaamd. Rechts bovenin de foto ziet u de tweeslachtige Baphomet, het symbool van de Satan. Hoewel veel katholieke gelovigen dit niet weten verwijst ook de Jezus afbeelding in de katholieke kerk hiernaar. Dat is altijd de reden geweest van het lange haar plus baard (tweeslachtigheid) op de afbeelding van Jezus. De zonne-cirkel om het hoofd van Jezus verwijst naar de zonaanbidding. We hebben het dan echter over de “verdreven zon” Saturnus en dus wederom over Satan.

Het handgebaar van de linker hand van Conchita wordt ook veel gebruikt binnen het satanisme. Het is een onnatuurlijke houding van de vingers. De twee buitenste vingers zijn gespreid van de twee middelste. Dit is het zogenaamde ‘M-teken’ en staat symbool voor Merovingiaanse bloedlijn. De Merovingiaanse bloedlijn is waarschijnlijk de familielijn die Prinses Diana ritueel vermoordden. Herinnert u zich nog de opmerking aan het slot van het optreden van Conchita Wurst “We are unstoppable” (uitzending gemist 3.28.42 uur). Daar verwees hij/zij waarschijnlijk naar ‘we’ van de satanische cult die hij/zij mogelijk representeert. De illuminati vrijmetselaars (de toplaag van de vrijmetselarij) zijn ook degenen die feitelijk de wereld besturen vanuit een satanische grondslag. Het ‘M-teken’ wordt dus ook gebruikt door de Freemasons (vrijmetselaars) als zijnde het Masonic-sign. Het is dus het teken van de Merovingiaanse vrijmetselarij, de satanische cult die de wereld in haar greep houdt.

Deze Saturnus/satanische cult is bepaald niet onschuldig. We zijn beland bij het ‘hart teken’ dat u zowel afgebeeld ziet bij Conchita als op de Jezus-afbeeldingen in de Katholieke kerk. Het ‘hart teken’ staat namelijk voor het ritueel offeren van mensen (bij voorkeur kinderen) door het uitrukken van het kloppende hart. De vlam is een teken van het wegrukken van de ziel. De Azteken uit Zuid Amerika aanbaden in feite ook Saturnus in hun aanbidding van de androgyne (tweeslachtige) slangengod Quetzalcoatl. Hierbij pleegden zij rituele offers te doen waarbij het kloppend hart van hun levende slachtoffer werd uitgerukt. Het hart op al deze Jezus-afbeeldingen refereert hier dan ook naar. Dat mag voor vele gelovigen een lugubere en niet te behappen constatering zijn, maar na enig onderzoek kunnen we helaas niets anders concluderen.

Er zijn nog veel meer tekenen te vinden in de afbeelding van Conchita, zoals de messteken in de handen. Om een volledig beeld te krijgen zou u eigenlijk de tijd moeten nemen om onderstaande YouTube presentatie eens uitvoerig te bekijken (geluid is onplezierig). Feitelijk moeten we tot de zure conclusie komen dat de wereld compleet in handen is van genootschappen die aan Saturnus(Satan)-aanbidding doen en die dit overal waar ze maar kunnen, duidelijk zichtbaar laten zien. Ook moeten we helaas constateren dat een groot deel van de alternatieve media barst van de satanische symboliek en dat mensen uit deze alternatieve media de symboliek ook openlijk verdedigen. Het is dus zaak dat u dit onderscheid gaat maken en tegelijk gaat ontdekken dat wij ons niet hoeven laten knechten door de elite en door al deze organisaties wereldwijd die ons via leugenachtige religies en berichtgeving bij onze werkelijke capaciteiten vandaan proberen te houden. De toplagen van deze religies weten wie zij daadwerkelijk aanbidden. Zij weten ook wat de werkelijke capaciteiten zijn van de mens. Daarom proberen zij ons hier met angst en leugens bij vandaan te houden. Doorbreek die angst en u zult werkelijk vrij zijn.

Klik hier voor deel 2

http://www.martinvrijland.nl/2014/05/14/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-deel-2-en-de-organisatie-frontier/

Hier vind u deel 1: http://www.martinvrijland.nl/2014/05/11/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-eurovisie-songfestival/

Dit bericht is geplaatst in Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

Één reactie op Is Conchita een man in een jurk of een vrouw met een baard?! Deel 1

  1. Ingrid Bloemheuvel schreef:

    De mens creëert zijn goden naar ZIJN evenbeeld en gelijkenis, en niet andersom, dat moge duidelijk zijn. Jammer dat er maar zo weinig gezond verstand aanwezig is in de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *