Is Conchita een man in een jurk of een vrouw met een baard?! Deel 3

 

Is Conchita een man in een jurk of een vrouw met een baard?!
Deel 3
Door: Evert Jan Poorterman

Conchita betekent ‘conceptie’ in het Spaans
en Wurst ‘worst’ in het Duits…

Victor maakte me attent op het gegeven dat ‘conchita’ conceptie betekent (in het Spaans dan…) en ja die Wurst is natuurlijk ook een item. Transgender/draakqueen/dramanicht of gewoon travestiet met een penis dus en half man en half vrouw zoals ook de naam half vrouwelijk is en half mannelijk. Ik schreef; Toen ik de vooraankondigingen bekeek van het aanstaande Eurovisie Songfestival 2014, werd ik getroffen door de gelijkenis van de Oostenrijkse inbreng; Conchita Wurst met… Deze vrouw/man of man/vrouw heeft sterke trekken van de Elohim, zoals ik die ken uit de boekjes van de Fransman Claude de Vorhilhon, sinds de jaren ’70 bekend als Raël, de laatste door Jahweh aangestelde profeet. Claude was coureur en werd zomaar weggetrokken uit het leven dat hij leidde en kwam in contact met Jahweh… nee Jahweh zelf nam contact op met Claude. Sindsdien schreef hij enkele boekjes en leidt hij een zeer succesvolle sekte die wereldwijd tal van afdelingen kent en laat hij zich aanbidden, fêteren en heeft zijn sekte het gezicht gekregen van losgeslagen hippies, vrije seks en meer van dattum (zie verder deel 1 en 2).

Van de website Grenswetenschap van 17 december 2009 het onderstaande artikel; ‘Raël, boodschapper van God’, door Tim de Enchanter; http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=3550

Ra en Saturnus volgens Vrijland

Prinses Teye kwam van Bali naar Egypte. Ze was onderdeel van een zakelijke delegatie en zeer waarschijnlijk de nieuwe bruid van de prins van Egypte die binnenkort farao zou worden en zijn vader ging opvolgen. Ze trouwden en kregen een zoon; Achn-aton, door Martin Vrijland Ahken-aton genoemd. Twintig jaren nà de geboorte van hun eerste zoon werd hun tweede zoon geboren; Tutankhe-amon. Echnaton/Ahkenaton zou het ‘veelgodendom’ van Egypte hebben afgeschaft, tegen de zin in van de heersende elite/macht en de priesters. Hij liet Egypte overstappen van het veelgodendom naar het ééngodendom ofwel het monotheïsme. Hij wilde kennelijk de elite van de Anunnaki ontkennen en daarmee ook Ptah en zijn zonen Ra en Toth en hun vrouwen en kinderen. Dit was, zoals gezegd, tegen het zere been van de heersende klasse.

Zodoende spanden die krachten dan ook tegen Echnaton/Ahkenaton om hem af te zetten. Naar verluidt heeft men hem vergiftigd. Zowel moeder; koningin Teye als haar zonen Ahkenaton en Tutankheamon werden in één graf aangetroffen. Niet in een piramide maar in een graftombe in het Dal der Koningen. Dat Echnaton/Ahkenaton ‘zonnegod’ Ra aanbad kon komen omdat Ra de tweede ster, de tweede zon… nog maar net gepasseerd was en de herinnering daaraan nog vers. Ra is niet de naam van de planeet Saturnus; wel stamt ‘sater’ van Saturnus. De Saturnus-cult heeft niets te maken met Ra, wel met de Hel, ofwel de binnenwereld van Saturnus, waar Helios als klein pitje, als klein zonnetje brand en de binnenwereld verlicht. Ster Ra kwam tussen 1588 en 1550 vóór de jaartelling voorbij en Echnaton/Ahkenaton leeft later.

Het lange haar van Jezus (en dus ook God) heeft alles te maken met het feit dat beiden de tweede ster voorstellen en de baard (comata = baard in het oud-Grieks) de staart is van de komeet en niet zozeer met de tweeslachtigheid van Jezus in relatie met Conchita Wurst. ‘In mijn voorgaande artikel legde ik al uit dat niet alleen de naam, maar ook de transgenderstatus van Conchita Wurst wijst op tweeslachtigheid; ook wel hermafrodie genaamd’, zegt Martin Vrijland kennelijk in een eerder deel… en dat staat zeker in relatie met de naam Conchita als zijnde ‘conceptie’… en de achternaam ‘worst’… slaande op geslachtsgemeenschap en de penis. Wat de rest betreft  moet ik zeggen dat ik te weinig weet van samenzweringssymboliek, van complotten en de bijbehorende houding, signalen. Maar stel je eens voor dat ik ongelijk heb en de Anunnaki helemaal niet kaal zijn…

maar zoals Raël schrijft zeven verschillende rassen vertegenwoordigen, komende van zeven verschillende provincies van hun planeet en dat geleerden/geneticie van die zeven provincies dan ook zeven verschillende mensenrassen hebben geschapen op onze planeet. Dan zien de ‘kinderen’ van Enki er ook anders uit dan de kinderen van de andere scheppers en komen de Elohim van Raël, vrouwelijk en mannelijk tegelijk, ook dicht in de buurt van de Egyptische koningen en koninginnen met hun ‘baardjes’ aan hun kin. We gaan het afwachten… maar dat de presentatie van zangeres Conchita bol staat van symboliek lijkt me duidelijk.

Voor de afbeeldingen van onderstaande artikel – volg onderstaande link

Raël, boodschapper van God?

In zijn blog ‘de duistere keerzijde van de UFO-logie‘ gaf collega Bert u reeds een overzicht van UFO-stromingen en zelfs sektes. Zijn die er dan? Ja, die zijn er. In de UFO-wereld lopen verschillende stromingen door en naast elkaar. Er bestaan communities waarin de believers elkaar oppeppen en vele donaties naar de goeroe van dienst doorsluizen. Die boodschapper van God is er doorgaans om te vertellen dat de komst van de aliens nakende is. Al hangen er altijd wel enkele voorwaarden aan vast. Vandaag nemen we u mee in de wereld van de Raëlianen. We vertellen in onze woorden het verhaal zoals het ‘staat geschreven en gedrukt’. Onze mening laten we thuis…

Opperhoofd van de Raëliaanse stroming is Claude Vorhilhon. Hij ging van zanger naar uitgever van een klein tijdschrift over autosport. Toen zag hij een UFO, sprak met de alien en werd na verloop van jaren goeroe Raël. De man is enkele keren gehuwd geweest en heeft kinderen die hij beschouwt als belangrijke spelers in het eindspel dat zich – volgens de stroming – nu aan het ontplooien is. Hoewel, eindspel. Eigenlijk is het meer een beginspel. De Raëlianen willen een ambassade voor de aliens bouwen. Om duidelijk te maken dat ze welkom zijn.

Claude Vorilhon ontmoet alien
Op 13 december 1975 zag Claude Vorilhon in de Franse stad Clermont-Ferrand een UFO. Het toestel daalde en er stapte een alien uit. Het was een mannelijk wezen dat niet groter was dan een meter twintig. De alien had lichtjes gespleten ogen, een kleine baard en lang zwart haar. De buitenaardse bezoeker droeg een groene overall en rond zijn hoofd was een raar schijnsel. Later zou Vorilhon leren dat het een krachtveld was dat dezelfde functie heeft als een astronautenhelm bij ons: als de atmosfeer niet geschikt is, dan zet je hem op.

De alien vertelde Vorilhon dat hij uitverkoren was als boodschapper van de goden. De goden, dat zijn de aliens zelf, willen graag terugkomen naar de Aarde. Maar dan alleen als de mensheid dat zelf ook wil. Vandaar de ambassade als stenen uitnodiging. Ze noemen zichzelf Elohim en op hun thuisplaneet spreken ze een taal die op het oude Hebreeuws lijkt. D aliens pleiten voor een geniocratie – de slimste regeert – en bedrijven de vrije liefde omdat iedereen er vrij is. Ook Rugby spelen ze naakt. In totaal zijn ze met 7 miljard, waarvan er zo’n 700 het eeuwige leven hebben. Hun technologie laat dat soort stunts toe, maar aangezien overpopulatie gemeengoed is, moet er schaars mee worden omgegaan.

Claude sprak met de alleroudste alien. Hij was maar liefst 25.000 jaar oud en was daarom ook de voorzitter van de Raad van Eeuwigen. Vijfentwintig lichamen had de alien inmiddels al gehad en hij had onmetelijk veel kennis vergaard. Maar, zo liet het wezen weten, de mensen hebben een grotere capaciteit dan de aliens en zouden nóg meer kunnen leren. Onze natuurlijke vooruitgang gaat sneller dan die van hun. Ze bedienen zich ook van Matrix-achtige technologie. Bepaalde kennis opdoen gaat niet meer door ellenlange vervelende studie, maar wel door het plegen van een chirurgische ingreep. Aangezien iedereen daar alles weet is er ook bijna geen competitie of strijd meer, aldus de alien die sprak uit monde van een planeet met zeven continenten en rassen.

De geschiedenis volgens Raël & zijn alien
De boodschap van de Elohim is eenvoudig: aliens zijn de goden uit het Bijbelse Oude Testament, Israëlieten zijn het nageslacht van de aliens en Jezus was 50% alien. Vandaar de onbevlekte ontvangenis van laatstgenoemde. Maar het gaat (natuurlijk) nog stukken verder dan dit.

Hoewel de alien van Raël met erg aparte visies op de Bijbel komt, is niet alles even nieuw. Net zoals Zecharia Sitchin is hij ervan overtuigd dat mensen afkomstig zijn van een buitenaards ras dat ons in een laboratorium in elkaar knutselde. Niet alleen de mensen, eigenlijk is alle leven op onze planeet afkomstig van de goden die hier hun terrarium hadden opgericht. Toen ze hier voor het eerst kwamen was de aarde onbewoonbaar. Volgens de Raëliaanse stroming hebben de aliens met hun ruimteschepen ervoor gezorgd dat een grote massa aarde tot één groot continent werd getransformeerd: Pangea. Daarna gingen de wetenschappers aan de slag met de fauna en flora. Ieder kleurtje van alles wat we om ons heen zien is bedacht en op een artistieke wijze gekozen door de buitenaardse wezens, aldus de Raëlianen. Vlinders, bomen, de kleur van de lucht, noem maar op.

Wat de goden kunnen maken kunnen ze natuurlijk ook kraken. Het verhaal van de zondvloed wordt door Raël verklaard als zijnde een straf van de goden. De mens begon een gevaar te worden. De aliens geloofden dat het een kwestie van tijd was tot de mensen slim genoeg waren om de Elohimplaneet te bezoeken. En dat wilden ze niet. De schepping mocht de schepper niet overtreffen. Vooral Satan, die in de regeringsoppositie zetelde, was daar fel tegen gekant. U kent het verhaal: het duivelse plan van god liet toch nog leven achter en dat hebben we aan Noach te danken. Noach had in zijn raket van alle wezens op aarde een kloonbare cel gestockeerd. Toen de vloed over was, daalde de raket naar beneden en kon de genetische gigaklus herbeginnen. Dit verhaal zou volgens de Raëlianen verklaren waarom er in het boek Genesis staat te lezen: ‘Het water steeg en de ark werd opgetild, zodat hij van de aarde loskwam‘.

Het Heilige Volk Israël
De Israëlieten krijgen van Raël een heel speciale rol. Israël is eigenlijk de plaats waar het Aards Paradijs was. De alienwetenschappers hadden de gekweekte man en de vrouw naar hun evenbeeld gemaakt en de meest intelligente van hun beestjes mocht vrij in de tuin lopen. Overal mochten ze komen, maar niet in de bibliotheken en kamers van de wetenschappers.

Zoals dat met huisdieren gaat, krijgt de houder soms een liefdevolle band ermee. Zo ook bij de aliens die enkelen van onze soort toch toelieten tot de wetenschappelijke informatie. Dat ging een tijd goed, totdat ze zich bewust werden van het feit dat het merendeel van hun soort opzettelijk primitief werd gehouden. Dat pikten ze niet langer en de problemen ontstonden: de mens werd slimmer en slimmer. Satan zag dat niet zitten en zorgde ervoor dat de alienwetenschappers die verantwoordelijk waren voor het gefaalde project werden verbannen, samen met hun opgeleide schepsels. De verbanning uit de Hof van Eden, maar dan anders.

Alle verbannen mensen en aliens waren een lang leven beschoren dankzij de ‘levensboom’. Dat is niets minder dan een genetische wijziging die ervoor zorgt dat een wezen langer leeft. De ‘levensboom’ is niet erfelijk, elk schepsel dat ervoor in aanmerking kwam moest worden aangepast. De Israëlische aartsvaderen – de favoriete mensen van de verbannen aliens – leefden vele honderden jaren. Uiteindelijk stierf men toch en samen met hen ook de vele kennis die ze vergaard of bewaard hadden. Stel u voor wat u zou kunnen leren of weten als u, net als Noach, meer dan 600 jaar oud kunt worden. Raëlianen vinden bewijs van hun geschiedenis in de bijbel, waar de leeftijden naar onze normen abnormaal hoog zijn.

De verbannen Elohim mogen dan wel mensen hebben meegenomen, ze waren toch pissed dat zij ook verbannen waren. Als straf ontnamen ze alle mensen de ‘levensboom’, waardoor iedereen nu maximaal 120 jaar zou kunnen leven. Slechts enkelen, de leiders van de mensen, mochten nog gebruik maken van de ‘levensboom’ opdat zij offers aan de goden zouden brengen en de Elohim gebruik zouden kunnen maken van de mooiste dochters. Om vieze dingen mee te doen, natuurlijk.

Om nog even terug te komen op Noach en de zondvloed: op een bepaald moment was Satan op zijn verre planeet helemaal klaar met de mensheid. Zijn plan om de aarde meermaals te nuken werd geaccepteerd en dat plan werd ook uitgevoerd. De verbannen aliens hebben op tijd aan Noach laten weten dat hij een raket moest bouwen. Zijn Ark.

De Toren van Babel
Op dit moment in de Raëliaanse geschiedenis heeft Noach kennis van rakettechnologie en die ontwikkelde hij verder uit, geholpen door de verbannen scheppers. De Israëlieten stonden dus op het punt om te beginnen aan de verovering van de ruimte. Ze bouwden een raket: de Toren van Babel, gebouwd om bij God te komen. De bedoeling van deze raket was dat ze naar de planeet van de scheppers zouden afreizen om vergiffenis te vragen. Toen men daar vernam wat de plannen waren besloten ze er een stokje tussen te steken.

Wat wij als de Babylonische Spraakverwarring kennen, het verhaal waarin iedereen rondom de hele hoge toren plots een andere taal gaat spreken, zit volgens de Raëlianen iets anders in elkaar. De oppositie had er genoeg van en besloot het kennisniveau van de mensheid terug te schroeven. Dat deden ze door de apparatuur te vernietigen en alle slimme Israëlieten te verspreiden over de wereldbol. Door de genieën tussen primitieve volkeren die hen niet begrepen te plaatsen, zou men na verloop van tijd weer zowat bij nul zijn. Dit euvel liep echter niet helemaal fout af; de verbannen aliens – de scheppers van de Israëlische aartsvaderen en dus hun nageslacht – waren terug welkom op hun thuisplaneet.

Het offer van Abraham
God kan soms wreed zijn, zo kunnen we afleiden uit de Bijbel. In Genesis vraagt de schepper aan Abraham om zijn zoon te offeren. Met tranen in de ogen doet de man het, totdat God op het laatste moment zegt dat het maar om te lachen was. Achter dit verhaal zit natuurlijk meer en daar weten de Raëlianen alles van. Na verloop van tijd was de mensheid hervallen tot een half primitieve toestand. Het Volk Israël had natuurlijk van in den beginne orders meegekregen om de goden te aanbidden, en de scheppers vroegen zich af of de mens hen nog wel goedgezind was. En niet zomaar de mens, nee, de leider van de Israëlieten: Abraham. Hoe beter iemands toewijding testen dan vragen om zijn kind op te offeren? Dat Abraham het zou gedaan hebben stelde de scheppers gerust.

De exodus uit Egypte
De Israëlieten werden dan wel door de goden met rust gelaten, de Egyptenaren waren inmiddels aardig dominant geworden en dat beviel onze scheppers niet. Ze namen contact op met Mozes en droegen hem op zijn manschappen te mobiliseren. Met hun hulp zou hij de Egyptenaren weten te verslaan, werd hem beloofd. De aliens hebben telepathische krachten en hadden dus de mogelijkheid om de farao te mindfucken. Nog enkele plagen er tegenaan en de Israëlieten kregen een vrije uittocht. De Egyptenaren gingen nog een tijdje in de achtervolging, maar na eerst te worden tegengehouden door een rookgordijn, moesten ze toch het onderspit delven toen de aliens stopten met de Rode Zee te ioniseren en het water water een deel van hen bedolf.

In de woestijn had Mozes het niet gemakkelijk. Gelukkig werd hij gesteund door de scheppers die voorzagen in synthetisch voedsel: manna. Mozes kreeg volgens de Bijbel een staf waar water uit stroomt, maar in werkelijkheid was dat – volgens de Raëlianen – een waterdetector. Nadat Mozes water vond moest hij nog graven. Toen God met Mozes op de Sinaï-berg sprak had hij een ruimtepak aan. Daarom zei hij tegen Mozes dat zijn gelaat niet zichtbaar was. Toen Vorilhon in 1975 met zijn alien sprak hadden ze dat probleem al opgelost: het bijna onzichtbaar krachtschild waarvan eerder sprake was.

It goes on…
Samson als Telepaat, de trompetten van Jericho als hoogfrequent-apparaten, het gaat nog veel verder allemaal. Als u interesse hebt in de nieuwe geboden, of in Jezus en hoe hij over water liep, dan kan dat. Van ons heeft u de strekking van het verhaal vast begrepen. Wie de integrale Raëliaanse bijbel wil lezen kan op de website van de Nederlandse Raëliaanse beweging terecht. Ze hebben vele vestigingen en tellen wereldwijd zo’n 50.000 leden in 85 landen. Raël onderhoudt via telepathie contact met de scheppers.

Los van de totaal andere – en evenmin bewijsbare – interpretatie van de oude geschiedenis, zijn er weinig tegenstrijdigheden in het verhaal van Raël te vinden. De enige waar ons lodderig oog op viel gaat over de tijd die de alien van Raël nodig heeft om van zijn planeet onze planeet te bereiken. In het begin van het boekwerk staat te lezen dat het gaat met de snelheid van een gedachte. Flits boem, je bent er. En veel later in het document lezen we dat het iets minder dan 2 maanden duurt en ze atoompropulsie gebruiken. Misschien een andere ruimte-auto, of anders communiceren de aliens met ons vanaf hun planeet. Dat kan natuurlijk ook nog.

De aliens laten ons een sprankel hoop na. Als hun planeet vernietigd wordt en hun soort dus dreigt uit te sterven, wordt er automatisch een ruimtesonde naar de Aarde gestuurd. Die hangt nu al ergens onzichtbaar in onze buurt. Enige dat we dus hoeven te doen is een raket bouwen, die planeet vernietigen en voila: kennis. Op welke planeet we wijsheid moeten zoeken is vooralsnog onbekend. Over naar uw planeet…

Dit bericht is geplaatst in Evert Jan Poorterman (Sitchin/Anunaki/Nibiru). Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *