Laten we deze gedenkwaardige dag maar eens beginnen met het oplossen van een ‘raadseltje”

 

Laten we deze gedenkwaardige dag maar eens beginnen met het oplossen van een ‘raadseltje”
Maar eerst dit…

De wondere wereld van Urubin.com – hoe het begon

Dit stuk werd destijds opgezet om de hersenloze en met een mierenverstand bedeelde Ever(z)wijn Overberg (aka Kraven) van de website Urubin ook eens in het zonnetje te zetten – dit voor het karretje gespannen mispunt heeft (nog steeds) niet in de gaten dat hij gebruikt werd – in mijn ogen – om mijn persoon naar de klote te schrijven (Maar stelde zelf er het fijne niet van te weten – en – dat van het hele afgestoken klaaglied geen moer klopt) – nadat Jeroen (of Roy) het destijds nodig vond om hem te informeren (via de link zijn nog meer interessante reacties te vinden)) – en zonder ook maar enig onderzoek of navraag te doen nam meneer Everwijn het aangereikte klakkeloos over om meerdere artikelen over mijn persoon te schrijven.

Ik schreef destijds daarover:

Rene zei destijdsDat begon allemaal hier – deze meneer staat kennelijk (ook) niet op zo`n goede voet met M. en meende het 1 en ander direct maar aan elkaar te moeten koppelen (wel toevallig dat dit destijds allemaal op een moment gebeurde dat juist Marcel Vervloesem een interview gaf bij talk to Myra) en dus werd je spontaan benoemd tot pedo sponsor. Ondertussen had meneer ook ontdekt dat ik (René Voogt) op facebook bevriend was met deze M. (die toevallig ook bevriend was met Marcel) en dan is 1+1 (bij dit soort gasten) natuurlijk 11. Gevolg – ook ik werd benoemd tot “pedo lover“.

Ons Everzwijntje wilde destijds namelijk een discussie met mij aangaan betreffende Marcel Vervloesem waar ik niet aan meedeed – ik kon mijn tijd wel beter gebruiken – en liet me niet leegzuigen door in te gaan op “eindeloze discussies” waar deze meneer een gewoonte van lijkt te maken – er zijn mensen genoeg die iedereen wat anders willen doen geloven en het tegendeel beweren – en aangezien mijn website bol staat van hetgeen Marcel bereikt heeft – is dat dan ook een doorn in het oog van dit zwijntje (waarbij het hem overigens helemaal niet om Marcel gaat). Maar vandaar dus – dat ik nu al geruime tijd in de picture sta op Urubin.com.

Maar of die mafketel (Everwijn) überhaupt serieus te nemen is? “In den beginne, toen wij mensen nog ik holen leefden, met knotsen rondliepen en onze vrouwtjes voor de paring aan de haren binnen sleepten” Niets aan toe te voegen..

En van de week verscheen dan ook deze nog

Zoo en dan laten we nu deze gedenkwaardige dag maar eens beginnen met het oplossen van een ‘raadseltje” – wat in het alto wereldje al geruime tijd een eigen leven is gaan leiden!!

Over obsessies gesproken – he ROY KERENS – mislukte poepstamper!!

Want volgens dat uitgescheten stuk nageboorte (ROY KERENS DUS) zou de volgende screenshot duidelijk moeten maken dat ik een melding zou hebben gekregen van posts van een facebookgroep “verborgen paden en levenscirkels”… en dat terwijl ik daar nooit lid van ben geweest (heb ik ook altijd gezegd)… en dat zou dan HET bewijs moeten zijn dat ik ene Jan de Vries zou zijn haahahahaha …

Het is wat met die MPSertjes…

Rene V = Jan de Vries niet 1.1Rene V = Jan de Vries niet 1

De enige die zo zijn twijfels had was het andere poepstampertje Jeroen Pleket:

“Je hebt me nog niet helemaal overtuigd dat René Jan is maar het schuurt er wel heel ernstig tegenaan hoor!”

De enige die het wel bij het rechte eind had was: Mirrie Smile:

“Gooi ik er weer ff een kwartje in dan maar…. Ik betwijfel of het een notificatie is en zal uitleggen waarom. Ik zie staan RE: FB verborgen pa (rest valt weg) Een notificatie begint niet met RE: maar zou in geval van deze groep met [Verborgen paden en levenscirkels] beginnen, dus ik zeg het is een mail wisseling met iemand over deze groep en geen notificatie. Dat is op zijn minst ook weer bijzonder interessant natuurlijk want waarom heeft iemand die geen lid is van deze groep een mailwisseling erover?? Ook blijft de vraag over is Janneman Rene of iemand heel anders, ik heb geen flauw idee want ik kan het niet staven behalve dat het gister enorm opviel dat Janneman heel stil werd en plop effu later een rant op uur van de waanzin… Just my toughts on the subject”

En waar werd dat alles dan op gebaseerd? Nou – op een mail die ik TOEGESTUURD kreeg – zie de volgende printscreen (niet eens van facebook) maar gewoon van iemand die mij attendeerde op wat zich destijds in die groep afspeelde (Roy zag op de voorgaande printscreen (onder in beeld) dat er een mail open stond met de naam van die bewuste groep)… en dus zou ik notificaties hebben ontvangen van die groep DAT WAS HET BEWIJS!… HAAhahaa

Rene V = Jan de Vries niet 2

En dan hebben we natuurlijk ook nog het opper zwijn (Everwijn Overberg) en onderzoeker van “lek me vestje” van de website Urubin dus – die deze beweringen maar klakkeloos overnam.. LOL… Zie de printscreens…

Rene V = Jan de Vries niet 3 Rene V = Jan de Vries niet 4 Rene V = Jan de Vries niet 5 Rene V = Jan de Vries niet 6

Arm Everwijntje Overberg toch (van de Kraven (Urubin) Clan)…

Jeroen Pleket zegt:

“Maar goed, de stoere webmaster als dat die is, was René V. de Vries allang door de mand gevallen. Hoe hij daadwerkelijk is wordt nog duidelijker doordat hij niet eens ermee geconfronteerd wilt worden! Teken van zwakte… , kop in het zand, blind en onbewust. Hij is echt te erg voor woorden, daarom zwijg ik grotendeels over hem, hoezeer hij zich ook bezig houdt met het lasteren van mij! Ik bedoel, al is de leugen nog zo snel…”

IDD Pleket – al is de leugen nog zo snel – hetuurvandewaarheid achterhaald hem wel 🙂

Wie waren deze twee ook alweer?

Geupload – De vertrouwen schendende stalker – Roy K. – wat eraan vooraf ging

geupload – De vertrouwen schendende stalker – Roy K 21-09-13 van Jeroen P

Jeroen: een soevereine staatstrol (dat geeft toch te denken?)

Dit bericht is geplaatst in De Leugen aan de macht met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

10 reacties op Laten we deze gedenkwaardige dag maar eens beginnen met het oplossen van een ‘raadseltje”

 1. Opzij opzij opzij – maak plaats maak plaats maak plaats – we hebben ongelooflijke haast!!…

  Gefrustreerdste droef-toeter van Nederland kondigt aan:

  Jeroen P.
  Openbaar gedeeld – 07:25

  Zo, binnenkort maar weer eens aandacht besteden op het blog, misschien een nieuw te openen blog, aan de alto-scene en de vele charlatans die zich daar verstoppen en zich voordoen als goede mensen! Hoeveel onmensen ben ik al wel niet tegengekomen die allerlei beweringen als waarheid presenteren maar verder helemaal geen bewijzen overleveren behalve dan wellicht alweer een linkje naar een ander verhaaltje…, en op die wijze wordt je vastgehouden in een greep die zo onheus is, het betreft zeker geen werkelijkheid, laat me je dat vertellen! Hoe dan ook…, ik heb er weer zin in om extra ‘reclame’ te maken voor de leugenmonsters van de alternatieve nieuwsmedia van Nederland…! En het zijn er een heleboel kan ik je vertellen!

  Enfin, in het geheim, ondergronds zogezegd, aan de slag om de leugens van de alto-media en de mythe’s die daarmee gepaard gaan te slechten! En weet je, eigenlijk is alle hulp welkom, zelfs die van de charlatans, hoe gek dat ook klinkt, want een betere wereld begint in ieder geval bij een heleboel eerlijkheid…, en die waarheid, die volgt wel, daar hoeft niemand zich druk om te maken, de waarheid laat zich toch niet zomaar onder het tapijt vegen, al doen enkele webmaster daar wel hun best voor…! M.a.w., laat ik het nieuwe jaar een opnieuw beginnen… met knallende en informatieve informatie over vooral de personen achter de website’s… want dat is nog veel belangrijker natuurlijk dan de nonsens die ze uitkramen!?

  Zozo dat lijken toch hele wijze woorden te zijn – ware het niet dat ze afkwamen van een charlatan die sinds jaar en dag diezelfde alto websites afstruint als waar hij op afgeeft – overal zijn braaksels achterliet – daardoor uitgerangeerd raakte – en noodgedwongen zijn eigen stekkie dus nog maar vol kalkte.

  Wat gaat er komen?… We zijn reuze benieuwd!
  Ontwaken met Kopietjes?
  Haahahaha

 2. Ach Jeroentje – jullie hebben niet eens in de gaten – hoe gemakkelijk jullie te misleiden waren! En dat gebeurde jullie nu dus (op z`n minst) al twee keer 🙂

  “En René zelf is ook niet vies van een beetje kindermishandeling aldus een getuige… Hoewel René veel moeite doet om die getuige af te schilderen als onbetrouwbaar”

  En zelfs dat – hoeft René niet eens te doen! 😉

  http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/Onzin-online1.jpg

  http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/Hart-op-de-goede-plek.jpg

  Creep!!

 3. Goh kijk nou – en bijna gelijktijdig ook nog – missen beide zieke stekkies die vrouw uit het hoge noorden ineens! HU… Missen? 1 mompelt zelf: “dat het maar goed met haar gaat”.. Je verblijft je toch verbazen met die randdebielen?.. Zo deden ze er alles aan om deze zaak (en haar) te down-playen en zo missen ze haar?

  Nou niet getreurd stumperdjes – ze leeft – is niet opgenomen – noch opgesloten – en vierde onlangs zelfs haar verjaardag nog.. 🙂

  Maar Jeroen kon het weer niet laten – die zal dan ook wel nooit veranderen:

  Jeroen zegt:
  “Ik zie ze niet als vragen hoor want mochten beide tante’s de pijp uit zijn ben ik de allerlaatste die er een traan om laat!”

  Ach Jeroentje toch – niemand had van jou dan ook iets anders verwacht – het is algemeen bekend dat jij nog nooit een greintje fatsoen noch medeleven in je flikker hebt gehad.. Wat jou kennelijk in leven houdt – is het leedvermaak van en over anderen..

  Zoals je zelf ook beschrijft…
  https://plus.google.com/+JeroenPleketApeldoorn/posts/NeAaHWYaNGs

  Maar dan – komen we toevallig uit bij dat andere gestoorde kasplantje.. Wat is er nou met hem gebeurd? Is ie van achteren gepakt? Of heeft ie een klap van de molen gehad? Heel Nederland weet hoe deze idioot lulde over de vrouw in kwestie.. Maar nu:

  “Voor haar eigen gemaakt geluk, hoop ik dat ze wederom herenigt is met haar zonnetje zo als ze hem altijd trachte te noemen.”

  “Zijn ze edoch wel herenigt, dan is dat of heel heilig te noemen, of wellicht wel heel vreemd, of gewoon heel fijn te noemen, tis maar hoe je het allemaal bekijkt. En wat dat vreemde in dit dan ook betreft, denk daar maar fijn van wat je er zelf van wil gaan denken. Dat het maar goed met haar gaat, wherever en met wie ze dan ook is.”

  https://plus.google.com/109071121450315343536/posts/f9GEzSUZN9j

  HU??? Zei Roy K. dat? Wat gebeurd hier nou?
  Iemand?

  Waar ging dat ook alweer allemaal over? Nou dat ging hierover:
  http://hetuurvandewaarheid.info/de-zaak-tom-oldenbroek-2/

 4. Ach gut – kijk nou – hebben ze dat stuk nageboorte ook weer uit de stront getrokken? 😉

  https://plus.google.com/117156077053933225871/posts/az8yqrVEju3

  • Haahaha…

   En Retteketet de gek (Jeroen) Pleket die moest een scheetje laten… LOL…
   Maar da geeft nie jungske.. Je weet het nog he?

   Wat in het vat zit?
   Komt goed – duurt nie lang meer..

   Geld overigens ook voor jou Roy Kerens!!
   Jullie daden zullen vereeuwigt worden..

   Watch me!

   • Tja jungske – je wordt inmiddels overal uitgekotst 😉
    Hoe zou dat nou toch komen? 🙂

    Roy Kerens
    Openbaar gedeeld – 15 jul. 2014

    Op vitalifuckie gaat het ook ‘lekker’ …hahahaha,
    Nadat eerst Angelo delle Luce me heeft geblokkeert, heeft vervolgens het astrocontact medewerkstertje Caluna mij geblokkeert, en hoe toevallig erbij nog, ene Petrus ( ook een astrocontactje met dezelfde woonplaats ) heeft mij al bij voorbaat aan blok gegeven. Maar wel achter je rug om lullen, jaja, dat doen ze bij vitalifuckie dan wel natuurlijk. En Jantje de Vries denkt mij te kennen, Tssss haha terwijl Jantje zelf een synoniem is , en ik vermoed zelfs dat Jantje iets met ‘sloten’ heeft, want het haalt graag oude koeien er uit, en waarschijnlijk nog meer wat niet deugt. Maar vanmiddag was het laatste wat ik er heb geplaatst.
    Dus geen vitalifuckie meer voor deze gast 🙂 ?

   • Ohw…

    Retteketet de gek (Jeroen) Pleket gaat het vuurtje weer opstoken?

    Je kunt het hebben zoals je wil Pleket!

    Maar goed dat ik vandaag begonnen ben om het 1 en ander over deze ‘goddeloze hyena`s’ weer boven water te halen 😉

    Dat wordt weer lachen Pleket!!

    Ohw – en Royke – gaat je poeperd weer op en neer?
    Mooi!

    Je hebt het over de pliesie Roy? Da`s ook mooi!! Laat maar langskomen – ken ik ze er meteen ff op wijzen dat jij loog tegen die pliesie 😉

    Roy K op Google+ De Leegte. 19-9-2013

    “Kreeg trouwens nog een telefoontje van de politie weet je dat… Heb eea uitgelegd hoor, veelal heb ik gelogen natuurlijk, maar ik heb ze wat screenprintjes toe mogen sturen..
    Dus ben je daar van op de hoogte, en mocht ik sneller gaan dan de ziektes allemaal toelaten, heb ik hen een adres gegeven waar ze bijzondere info daarover kunnen verkrijgen”.

   • Waar heb je het toch over domme randdebiel?
    Helemaal van het paadje is het niet?

    Roy Kerens
    Gisteren 10:36

    “En ja…je mag wat mij betreft nog eerst even overleggen met je ‘partner in crime’, Jan(tien) de Vries hoor. ( kil en koud zo’n naam vind je niet 🙂 ) Maar toch adviseer ik je, ter eigen bescherming, niet (meer) naar die persoon te luisteren, want ook daar komen enkel maar leugens uit. Altijd al hoor, alleen jij hebt dat dan weer nooit doorzien. Jij geilt op woorden, en Jan kan je daarin ruimschoots voorzien, ik weet. Maar veel woorden zijn verdraaid, en haal daar maar eens waarheid uit. Dus vergeet niet, niet alle woorden zijn ook waar. En als jij meent van wel, dan laten we justitie dat mooi voor ons uitzoeken. Die achterhalen ook wel het account en wie er achter zit. Denk je niet ?….?”

    ‘partner in crime’? Oehh de omgekeerde wereld Roy?

    En uhh – Neuhh ik denk van niet! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *