Scotland Yard gaat zich bemoeien met internettrollen in zaak Madeleine McCann

Wanneer volgt Nederland dit voorbeeld op?

Ook wij hebben hier te maken met van die internet hooligans die er een dagtaak van hebben gemaakt om de moeder van de in 2000 overleden Tom Oldenbroek (haar zoon Tom en iedereen die hen bijstaat) in het openbaar aan te vallen en vol haat en leedvermaak beledigen en belasteren!!

We noemen er even twee: Jeroen P. uit Apeldoorn en Roy K. uit Sittard!

Een aantal uitspraken van deze twee zijn:

(over de moeder van Tom:)
“Ik noemde haar site al een demonen-lok-site, en dat is voor mij een feit, alleen is zij de demon… dus ja, ergens past het wel samen, haar actie’s die voor meelij moeten zorgen en ervoor moeten zorgen misschien dat zielige moeders nooit meer belaagd kunnen worden, zoiets? Hoewel de daden van een enkeling het grote gros ook wordt aangerekend, denk ik niet dat die vrouw een hand heeft in een toekomstige wetgeving of zo… Nee, eerder zie ik haar woorden als een roep om aandacht en een bekentenis!

“Een gespleten geest die links niet meer weet wat de rechter kant doet.  Een “game” die helaas alleen maar verliezers kent, althans, één iemand is er al aan verloren gegaan. Ze had na mijn idee gewoon nooit moeder mogen worden. Pikt zich een pik van de straat  laat zich vervolgens dus ook nog eens “niet beschermd” volspuiten, flikkert die pik weer de deur uit, met uitspraken die niet menswaardig zijn ..en vervolgens  pikt, plukt en sucked ze verder iedereen die daar een aangepaste mening over heeft.”

“Ik heb het over een vrouw die al jaren een psychiatrisch patiënt is en dus een totaal andere perceptie van onze wereld heeft!”

“En wie haar weleens gezien heeft op een foto of in een Youtube filmpje ziet ook direct wat ze is! Jawel, een heks, zie je direct! (lol)”

“Die realiteit overigens waarin ze haar zoon verloren heeft vanwege verwaarlozing, zo heb ik kunnen lezen in een brief uit 1996!”

“Ook is de zoon van die moeder blootgesteld aan de seksuele escapade’s van die moeder, die er een losbandig leventje op nahield, waar haar zoon bij aanwezig was!”

“Zij beheerde de medicatie, zij liet hem blowen en alcohol drinken…, of had ze al lange tijd geen controle meer over haar zoon vanwege een slechte opvoeding, of beter gezegd een gebrek aan opvoeding?”

“Hoe jij de hoer gespeeld hebt, je liet gaan waar je zoon bij aanwezig was!”

“Ik vraag me af of hij zich zou schamen voor zijn moeder. Mijn antwoord is ‘Ja’,

“Ik vrees dat Trushka binnenkort ingesmeerd met pek en veren Parrega uitgelazerd wordt!”

“Enfin, ik wil niet veel woorden meer vuilmaken aan het “monster van Parrega”, De haatdragende moeder..”

…”dat het vermakelijke entertainment is, met dooie mensen”…
 
“Hoe ernstig je overleden zoon geleden moet hebben onder jou bewind als moeder zijnde!”

“Waar is toch de persoon die dit zo netjes heeft geschreven ?
Zo netjes omdat je gelijk ziet dat ‘het’ zich meteen achtergesteld voelde omdat het niet alleen nog maar om haar zaak gaat . Haar zaak!! …..hoe diep gezonken ben je omdat zo te gaan verzinnen. een virtuele “uiting” als “zaak’ gaan zien ? En dan schrijven ‘we’ konden nog niet eens 1 jongen redden. Fout !! We ??…Volgens mij was die moeder niet in staat deze jongen op een goede manier op te voeden, en daarom dit gevolg allemaal. Ze heeft er op die manier een lekkere zaak van gemaakt. Een leugenaar pur sang. En alles uit haar eigen tekortkomingen ontsproten natuurlijk. Dat zie je, dat lees je. En hoe ze zichzelf toch tegenspreekt ook steeds. Luister dat interview nog maar eens na Oejoej, denkt ze nu nog, had ik dat maar nooit gedaan. Want jee wat een bazel praat in dat interview.
Mrs “I rule the world” en als je niet luisteren wilt en meteen doet wat ik je zeg, kom ik al monster bij je terug…. En zo geschiedde. ( virtueel dan he…..gewoon niet meer kijken op die mesthoop, dan zie je ook geen strontvliegen er om heenk… 😉 )”

“Je bent het dus kennelijk niet waard geweest om een moeder te mogen zijn. Je zoon is dan zoals ik het nu bekijk GELUKKIG op een raadsalachtige manier UIT deze 3d realiteit gestapt. Gelukkig lees je…. Want dat had hij bij jou toch niet meer kunnen worden.”

(over personen die de moeder supporten:)
“En hoe we die Tantra-hoer hebben leren kennen, toch alleen maar als een leugenachtige vrouw! Velen zijn er op Facebook achtergekomen en konden haar gekonkel en het ontwijken van vragen aan den lijve meemaken en ze bleef maar ‘pertinent helder en logisch’ liegen, zal ze vast nog steeds doen want een vos verlies wel z’n haren maar niet z’n streken! En dat geldt ook voor die twee anderen, voor René en z’n surrogaat moeder, wellicht vinden ze René ook van de winter ergens dood in een weiland met teveel alcohol en wiet in z’n bloed terwijl eigenlijk z’n medicatie had moeten innemen! Fuck them all!”

“De pedovriend van Marcel Vervloesem, René Voogd dus, is ook erg makjes, hij is depressief en hopelijk neemt hij in een moment van verstandsverbijstering zijn eigen leven…, dat zou een geweldige daad van René zijn, een soort van schuld in lossen naar iedereen toe die hij misbruikt dan wel op een andere manier tekort gedaan heeft! Ik gun hem die depressie wel, hopelijk houdt die huis als een vos in een kippenhok en laat die niks meer heel van de oude René ‘misbruiker’ Voogt!”

“Wat te denken van M. R. en consorten! Puur tuig van de onderste richel! M. staat al bekend als de tantra hoer van IJ…. plus dat ze in de alto-media bekend staat als sponsor van pedofielen”

En dit is nog geen 0,1% van alle vuilspuiterij van deze twee.

 

Scotland Yard gaat zich bemoeien met internettrollen in zaak Madeleine McCann

Scotland Yard gaat zich bemoeien met internettrollenAnonieme ultrahaat tegen ouders Madeleine McCann overspoelt internet

Bert Brussen: 02-10-2014

Klik hier voor de video

De ouders van het in 2007 verdwenen meisje Madeleine McCann zijn slachtoffer van zulke extreme internethaat dat Scotland Yard nu serieus overweegt actie te ondernemen tegen de vaak anonieme trollen.

Een onbekende internetgebruikster heeft een dik dossier samengesteld met daarin veel schokkende voorbeelden van online trolacties, bedreigingen, intimidatie, oproepen tot geweld, laster, smaad en haatzaaierij aan het adres vand e familie McCann en dit aangeboden aan de politie, meldt CBS News.

De politie wil nu samen met het OM kijken of de zaaiers van deze online haat kunnen worden vervolgd.

De meeste anonieme trollen die hun agressie richten op de familie McCann zijn boos omdat Madeleine McCann helemaal alleen in een niet afgesloten kamer lag te slapen toen ze verdween. Ze beschuldigen de ouders van nalatigheid.

De internethaat varieert van eenvoudige scheldpartijen op open riool Twitter tot serieuze oproepen aan huurmoordenaars en terroristen om de familie McCann om te leggen.

Ook worden (bewerkte) foto’s van de McCann’s online geplaatst en zelfs foto’s van hun familieleden, al dan niet met kleine kinderen herkenbaar in beeld, worden op Facebook gedeeld en belachelijk gemaakt.

Overgenomen van:
http://nieuws.thepostonline.nl/2014/10/02/scotland-yard-gaat-zich-bemoeien-met-internetrollen-zaak-madeleine-mccann/

Op deze pagina vind u een hele reeks uitspraken van deze dame

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

12 reacties op Scotland Yard gaat zich bemoeien met internettrollen in zaak Madeleine McCann

 1. “Een onbekende internetgebruikster heeft een dik dossier samengesteld met daarin veel schokkende voorbeelden van online trolacties, bedreigingen, intimidatie, oproepen tot geweld, laster, smaad en haatzaaierij aan het adres van de familie McCann en dit aangeboden aan de politie, meldt CBS News.”

  Zo doe je dat dus 🙂

  31 pagina`s enkel maar met citaten…
  Komen de langere stukken nog bij..

  • Anoniem schreef:

   Die vent is knettergek! Hunkert naar macht. Kickt op mensen pijn doen. Een sadist ja.

   En dat maatje van hem, die Roy, een echte zielepoot. Laat zich steeds weer van achter nemen tot ie niet meer zitten kan en dan wordt hij weer aan de kant geschopt, kickt daar zeker op.

   Zieke boel hoe ook die 2 met elkaar omgaan.
   Heb die linken gelezen.

   http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/06/Geupload-De-vertrouwen-schendende-stalker-Roy-K.-wat-eraan-vooraf-ging.doc

   http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/06/geupload-De-vertrouwen-schendende-stalker-Roy-K-21-09-13-van-Jeroen-P.doc

   • Ohw – dat was nog maar het begin – een soort van inleiding zeg maar 😉 en speelde zich af nog voordat ik vorig jaar (3 november) in beeld kwam en bezig ging met de zaak – daardoor wisten die twee elkaar weer te vinden.. Die twee hebben een soort haat liefde verhouding zeg maar. Maar elke keer als de zaak Oldenbroek ter sprake komt duiken die twee weer ‘bovenop’ elkaar. Nog geen twee weken daarna gebeurde weer dit – dit keer nam Roy afscheid – en Jeroen reageerde op de gebruikelijke manier: Roy is de stalker en Jeroen is zich (zoals gewoonlijk) van geen kwaad bewust – het heilige boontje – het is altijd die ander:

    16-11-13
    “Contact-formulier”! Eerste mail!
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/16-11-13-Contact-formulier1.jpg

    Maar Jeroen was dan wel weer zo vriendelijk om het (bovenstaande) stuk van datum te veranderen zoals u kon lezen: “ik heb dit stukje van datum verandert zodat het niet meer op de voorpagina prijkt” want het had: “een uitwerking op iemand zoals een rode lap op een stier”… Hmmm net zoals de zaak Oldenbroek bij een ‘aantal personen’ (3) telkens weer een uitwerking heeft als een rode lap op een stier. 😉

    Paar dagen later:
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/Aan-Roy-K.-Mijn-laatste-verzoek.jpg

    Duidelijk toch? Jeroen wilde (weer) helemaal niks meer met die Roy te maken hebben.

    Maar nadat eind november bij mij op de site de artikelen van anarchiel nogmaals onder de aandacht werden gebracht (die ooit uit naam van ene Jeroen P. op anarchiel werden geplaatst) brak de hel los – Jeroen beweerde dat hij deze stukken nooit heeft geplaatst maar dat deze door een ander waren geplaatst die misbruik maakte van zijn naam – in het volgende stuk beweerd Jeroen vervolgens wel te weten wie deze persoon zou zijn: “Een onbenul, wiens naam nog vertelt gaat worden, zorgde voor wat verlaat vuurwerk op anarchiel door o.a. mijn naam te gebruiken, althans de schijn op te werpen mij te zijn… En wat een paranoïa er ontstond in de gelederen! Hoe dan ook, inmiddels is dus bekend wie dat is geweest.” Nogal frappant – want ik bracht die stukken nou juist onder de aandacht om te ontdekken wie er dan verantwoordelijk zou zijn voor het plaatsen van die stukken – waarbij ik Jeroen tevens adviseerde om aangifte te doen wegens identiteitsfraude – wat hij weigerde. En ook in dit stuk zet hij Roy nog steeds neer als een “stalker” die hem als een “verdwaalde ziel volgt op fora`s” om te laten zien dat zij “bij elkaar zouden horen” – “maar da`s natuurlijk niet zo” volgens Jeroen.

    30-12-13
    Een onbenul, wiens naam nog vertelt gaat worden:
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/30-12-13-Een-onbenul-wiens-naam-nog-vertelt-gaat-worden1.jpg

    Frappant is dan toch wel het volgende?
    Want omdat het bij mij op de site dus gewoon doorging – u heeft het wellicht gevolgd – wisten die twee elkaar toch weer te vinden en ‘dekten’ elkaar in een maanden durende strijd waarbij het ene na het andere artikel van deze twee verscheen om de moeder van Tom tot de grond aan toe af te branden. Deze strijd speelde zich af op mijn website – op hun blogjes – en ff later ook nog op de website van ANN. Want ik kreeg plotseling (eind februari) hulp uit onverwachte hoek: de website ANN (actueel nieuws Nederland) plaatste een item over de zaak Oldenbroek. De hetze tegen de moeder verplaatste zich. De heren in kwestie deden er alles aan om ook daar hun (verkrachte) visie mbt deze zaak te deponeren.. Op ANN werd op een gegeven moment alles weer verwijderd (eind maart) nadat het moddergooien volledig uit de hand liep waarbij zelfs gedreigd werd met juridische stappen tegen ANN.. In de tussentijd (09-03-14) was ook de jjpleketblog verschenen waar de nodige (vervalste) documenten te vinden waren.. De jjpleketblog WAS een blog dat eigendom was van Jeroen – maar Jeroen had dat blog verwijderd – en ‘ineens’ was dat blog weer actief! Jeroen beweerde vervolgens dat zijn blog gekaapt was. Al deze maanden (januari tot begin april) waren Roy en Jeroen dus weer de beste maatjes en ondersteunden elkaar hand in hand in het afbranden van de moeder van Tom. Beide hebben ze zich schuldig gemaakt aan een maandenlange terreur campagne waarbij ze gebruik maakten van de (vervalste) documenten die op de jjpleket blog te vinden waren.. Zo`n twee weken nadat ANN alles verwijderd had – heb ik op verzoek van de moeder van Tom ook alles verwijderd.. Alles was ofline – en dus kon Jeroen hem (Roy) dit keer voorgoed afschieten – zou je denken? Roy moest maar eens een poosje onder de vleugels van een psychiater komen te staan – volgens Jeroen. Ik vraag me inmiddels dan wel af: waar die Jeroen dan wel niet rijp voor is?

    12-04-14
    Roy moest maar eens een poosje onder de vleugels van een psychiater komen te staan:
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/12-04-14-Dus-nog-voordat-je-met-je-stalking-van-mij-bezig-ging1.jpg

    Vond je dan dat jij de afgelopen periode ‘normaal’ bezig bent geweest?
    Staat die actie dan niet in verhouding met jou gedrag van de afgelopen periode?

    Normaal bezig geweest Jeroen? Nee jou gedrag van de afgelopen 2 jaar verdiend de schoonheidsprijs?
    En zoals ik al zei – Ik vraag me dus ook af: waar jij inmiddels wel niet rijp voor bent?

    16-04-14
    Maar Roy piepte weer om genade:
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/16-04-14-Een-herhaal-verzoek1.jpg

    Was het daarom zo belangrijk dan alles wat er over jou geschreven is geweest in de zaak Oldenbroek is verdwenen ?

    Alle overige vervelende beeldvormingen waarin mijn naam in combinatie met die van jouw vermeld stonden zijn veelal van het net verwijdert. Het e.e.a heeft in sommige gevallen best veel moeite gekost. Ik had sommige acties wellicht beter niet kunnen uitvoeren.

    HEHE de sukkel snapt het!!
    Dat was idd het doel Roy – alles moest ofline!! En jij – werd daarvoor gebruikt – en uitgekotst – en je werd herkauwen en nogmaals uitgekotst!
    Dan zou je toch denken dat Roy er genoeg van heeft?
    Maar nee….

    Er ging een hele tijd voorbij. Ze konden elkaar niet meer luchten of zien.. Maar in september probeerde Roy zich toch weer in te likken bij Jeroen door verschillende reacties op zijn blog te plaatsen – maar Jeroen verwijderde ze allemaal. Jeroen wilde helemaal niks meer te maken hebben met dat mispunt.. Dus ik dacht: dat is een mooi moment om Roy eens te benaderen om hem het 1 en ander uit te leggen. Ik schreef een behoorlijk lange mail waarin ik de leugens die eerder dit jaar op de jjpleket blog werden verkondigd (waar hun beide zich aan vastklampen) onderdeel voor onderdeel heb ontkracht. Ik stuurde hem zelfs een link waar hij een audio-opname van Tom zelf kon beluisteren en waar Tom (een paar jaar voor zijn dood) vertelde wat hij en zijn moeder allemaal te verduren hadden gehad. Dit deed ik omdat Roy eerder op zijn blog aan had gegeven dat hij inmiddels de nodige twijfels had mbt hetgeen er op de jjpleketblog gepresenteerd werd.. Het viel Roy namelijk op dat in alle stukken die op dat blog gepubliceerd waren alle namen voluit werden genoemd – behalve 1 – die was op alle (vervalste) documenten vakkundig doorgehaald/onleesbaar gemaakt.. Maar Roy rende direct (weer) naar zijn holmaatje Jeroen – en sindsdien zijn het weer de beste maatjes en mag hij bij Jeroen weer achter op 🙂 ….

    27-09-14
    Roy zoekt weer contact
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/27-09-14-Roy-zoekt-contact-escaleren1.jpg

    Raar stel he? Partners in Crime?

    Ohw ja – het ging hier over internet terreur he? Bijna vergeten..
    Kennelijk hebben personen uit Roy zijn directe omgeving Roy ook al eens aangesproken op zijn (internet?) gedrag?

    10-04-14
    Roy spreekt zijn buurt aan:
    http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/10-04-14-Belangrijk-bericht-voor-mijn-stalkers-die-in-de-buurt-wonen1.jpg

    Het doel op het virtuele is namelijk bereikt

    Dat alles mbt de zaak Oldenbroek ofline werd gehaald Roy?
    Juich nog maar niet te vroeg!

    • Omdat het vandaag toch feest is – nog eentje dan 😉

     Roy zegt (hierboven) in dat stuk “contact formulier”:

     “Eerder ben ik nooit echt zo? forum type geweest, had wel schrijf gedachten, maar ergens wist ik dat mijn “dingen” toch niet zouden worden opgepakt. Want van helemaal niemand heb ik ooit maar een vraag gehad wat ik nu precies bedoelde, als je begrijpt wat ik bedoel. En dat gaf mij toen al het teken.. Het is iets anders met mij, en dat andere zag ik jou blog.”

     Maw: niemand reageert op de onzin op zijn blog – maar het valt die droeftoeter niet op dat HIJ de enige is die (in al die tijd) reageert op de onzin op Jeroen zijn blog 🙂

     Hij gaat verder met:
     “In ieder geval heb jij mij genoeg te denken meegegeven. En ik had al zoveel nagedacht daarvoor, maar je wist die nieuwe gedachten bij mij wel dermate te plaatsen dat ze daarna ook als een fundament in mijn eigen geloof gingen staan.”

     IDD Roy – hij heeft jou er op de 1 of andere manier ‘fundamenteel’ van overtuigd dat jij mee moest gaan doen aan een internet terreur die zijn weerga niet kent!!

     En:
     “Ik sta ook nog steeds voor de meeste van mijn woorden die ik gesproken heb, en zeker voor die die ontstaan zijn gedurende de rit.”

     Dat was allang duidelijk Roy – en daar pluk je dus nog steeds de vruchtjes van zodat je straks ook in het groot ‘kunt oogsten’ 😉

     • S..... schreef:

      Roy ten voeten uit. Droeftoeters zijn nu eenmaal makkelijk te manipuleren. Het loverboyprincipe. Als ze eindelijk een keer aandacht krijgen gaan ze voor de bijl. Roy krijgt liever regelmatig een pak slaag dan dat hij helemaal alleen gelaten wordt met zijn schimmige verleden. Zijn lijntje met een dood kind blijft maar spoken. Jeroen voelt dat feilloos aan en leidt hem genadeloos naar de slachtbank. Zijn grootste vermaak: leedvermaak.

      In zekere zin heb ik best wel een beetje te doen met Roy, want hij heeft niets geleerd van zijn slangen hobby. Reptielen kennen geen mededogen. Dat zou hij toch kunnen weten. Roy gedraagt zich zo nu en dan als een valse salamander, maar Jeroen hoort in een terrarium met veiligheidsglas.

 2. anoniem schreef:

  Ha! Ik ken die 2 losers – proberen zich overal in te likken en worden binnen de kortste keren weer buiten gezet. Virtueel en in het echte leven. Doodziek setje. Heel eenzaam en heel in de war.

  Brenda inspireerde hun zeker? Nou, wie a zegt moet b zeggen! maar deze brenda besefte uiteindelijk tenminste hoe fout ze zat en schaamde zich letterlijk dood. Deze 2 stumpers zijn niet eens instaat tot enig inzicht.

  Gewoon aanpakken dus en met hun neus door hun eigen smeerpijperij wrijven. Ooit krijgen ze er wel genoeg van om in hun eigen stank te zitten eenzaam achter hun toetsenbord. Wat een leven!

  • Die gasten sporen niet helemaal!!

   Van de week waren ze nog aan het dollen over een doodziek kind!!
   Wordt de hoogste tijd dat ze eens aangepakt worden!

   Jeroen P.
   Openbaar gedeeld – 27 okt. 2014

   “En nu dan? Moeten ‘we’ nu echt weer in katzwijm vallen voor dit soort berichten? Bijna zeg ik, ‘get used to it!’… Sterker nog, ik zeg ‘get used to it!’.
   Jullie zijn niet de enige die emotionele toestanden meemaken in het leven! Of het zielig is…, ik betwijfel het ten zeerste! Of de ouders verdriet hebben, ongetwijfeld, kan ik helemaal niks aan veranderen, niemand waarschijnlijk, zelfs de dokters niet… En de dreumes zelf, die heeft geen flauw idee…, heeft geen enkele referentie kader kunnen ontwikkelen dus waar the fuck gaat dit alles nu precies over? Verneukeratieve beeldvorming, dat is wat het is! Het voegt niks toe!?”

   Gevolgd door de nodige reacties waar die andere stumperd dan ook van zich laat horen!

   Ik hoop dat de ouders van dat kind ook stappen zullen ondernemen!

   http://hetuurvandewaarheid.info/wp-content/uploads/2014/11/Jeroen1.jpg

   • anoniem schreef:

    Ik weet het. Heb het gezien. Zum kotzen!

    Geen geweten. Geen gevoel. Geen mededogen. Kille doodsbange roofdieren. (Ze zijn heel bang voor iemand! iemand van hun eigen soort, maar dan groter. Daarom ook weer bij elkaar op schoot gekropen.)

    Heb trouwens in bepaalde kringen gehoord dat ze tegenwoordig expres andere moeders/ouders te grazen nemen. Ze willen de indruk wekken dat ze het helemaal niet speciaal voorzien hadden op Tom en zijn moeder. Proberen net te doen alsof ze “onschuldige trollen” zijn. Er zit veel meer achter. ze hebben die jongen gekend. Hoe kon Roy anders weten dat die kwestie van dat oorringetje KLOPT? En meer van die dingen. Op Anarchiel heb ik ze ook bezig gezien. hebben daar heel onverstandige dingen gezegd. Is niet onopgemerkt gebleven.

    Wat betreft de ouders van de kleine Thomas hoop ik dat ze geen energie verspillen aan die 2 stakkers, maar hun tijd en energie bewaren voor hun gezin en de zware weg die ze nog te gaan hebben. hoop dat ze daar veel steun bij zullen krijgen van mensen met hart.

   • Goh – Roy heeft honger..

    Maar in elk geval bedankt voor de verwijzing Roy!! Hoef ik het niet meer te doen 🙂 … dat is IDD de derde (en meest schijnheilige) Hyena die er sinds jaar en dag alles aan doet om deze kwestie te debunken met uit zijn duim gezogen fabels en vervalste stukken.. Thanx Roy!…

    Ohw ja – en zoals je ziet Roy – staat de zaak nog steeds op me site 😉

    https://plus.google.com/+JeroenPleketApeldoorn/posts/EsQxGS33rs7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *