Dr. Matthias Rath

 

Dr. Matthias Rath – cellulaire geneeskunde

U hoeft niet ziek te zijn – de meeste hedendaagse ziektes zijn op simpele wijze te overwinnen
met Vitamine C!

Dr. Rath, oproep aan de mensen in Duitsland en Europa. Berlijn 13-3-2012 (Ondertiteld)

Boeken Dr. Rath:

 1. Kanker
 2. waarom dieren geen hartinfarct krijgen
 3. Boeken, Brochures – Dr. Rath

 Gerelateerd:

 1. Chemotherapie – Goed voor u?
 2. 75 Procent van de artsen weigert zélf Chemotherapie
 3. Amerikaanse wetenschappers ontdekken dat chemotherapie kanker juist versnelt!
 4. Chemo-onderzoekers dragen ruimtepakken om zichzelf te beschermen

 

Big Chemo  X  Big Farma
=
WO I + II
EU-dictatuur

Ziekte- en kankerindustrie

Geachte politicus, medicus, journalist en mens met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 
Regelmatig ontvangt u van ons allerlei informatie waarvan ik u beleefd verzoek kennis te willen nemen.
 
Ditmaal durf ik assertiever te zijn : deze presentatie van dr. Rath  MOET u werkelijk eens bekijken omdat deze man met gezag, kennis van zaken en op grond van bewijsmateriaal aantoont wat de verklaring is van heel wat miserie, problemen en drama’s van de laatste eeuw.
 
Hij brengt de toplui van het chemisch-farmaceutisch kartel in beeld, dat met IG Farben ( Hoechst, Baeyern, Afga, BASF ) vooral in Duitsland zijn machtsbasis heeft en nu vooral in handen is van de dynastie Rothschild – Rockefeller. Deze heren , die zich ‘ Götter ‘ noemen en wanen,  hebben zich als doel gesteld de heer-schappij te verwerven over Europa en de wereld .
 
Tweemaal hebben ze dit geprobeerd via wapens . Gevolg : 20 miljoen doden in WO I en 60 miljoen in WO II.
 
Nu doe ze het gecamoufleerder maar veel efficiënter :
 
1° via oprichting van EU
 
De founding fathers waren voornamelijk ex-nazi’s, die kort na het schijnproces van Nürnberg vrij kwamen en opnieuw topfuncties in economie, financiën en politiek kregen.
 
De EU = vijgenblad van democratie : de commissieleden worden niet gekozen, het verdrag van Lissabon is een ons opgedrongen dictaat en de 736 parlementsleden hebben geen initiatiefrecht . Bovendien moeten zij opboksen tegen een leger van 54.000 technokraten-ambtenaren en een legioen van 30.000 lobbyisten
 
De EU is een Orwelliaanse dictatuur geworden die de 500 miljoen burgers armer, afhankelijker en gecontroleerder maakt . Dat was van in den beginne de bedoeling !
 
2° door massaal te investeren in ziekte
 
Kanker = georganiseerde genocide. Chemokuren en gepatenteerde medicijnen maken burgers almaar zieker en zwakker . In Vlaanderen mag ongeveer één op de twee mensen zich voorbereiden op een kankertoekomst !
 
We lijken dit ‘normaal’ te vinden …
 
Geachte,
 
Deze criminele elite kan haar gang gaan omdat wij hen dat toelaten.
 
Alleen een toename van bewustzijn, gebaseerd op wakker worden en kennis, kan aan deze onrustwekkende evolutie een halt toeroepen.
 
Nogmaals : bekijk deze presentatie .
 
We hebben de de morele plicht hiertegen in weerstand te komen.  De toekomst van onze kinderen staat werkelijk op het spel !
 
 
Hoogachtend,
Peter Vereecke
 
Gewezen burgemeester
Initiatiefnemer Belfort-group

25 reacties op Dr. Matthias Rath

 1. Irma de Gier; stop met bakken in olijfolie. Dat is echt zeer ongezond want kan niet zo hoog verhit worden. Gebruik liever kokosolie of ghee (geklaarde boter).
  Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige (HBO geschoold) en heb ook aan den lijve ondervonden wat vitaminen en mineralen met je doen.
  Slikte bètablokkers vanwege ernstige hartkloppingen maar tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik een giga magnesiumtekort had.
  Dat was dus snel afgelopen al vond de cardioloog het onzin.
  Weet wat je doet, ga niet zelf lopen rommelen met je medicatie want ook dat kan gevaarlijk zijn. Maak het bespreekbaar met je huisarts!
  Hoezeer ik het ook op de meeste punten eens ben met Gabor Lenkei, blijf ook zelf nadenken. Ik vind het namelijk een beetje verdacht dat hij nogal hoog opgeeft over Ron L. Hubbard, de grondlegger van Scientology (ook daar zijn hele documentaires over).
  Ik weet weer ik het over heb, ben daar zelf ook een tijdje “klant” geweest. Niet echt een frisse organisatie.

 2. Interview with Dr Rath and Dr Niedzwiecki from ‘The Truth About Cancer’ documentary

  https://www.youtube.com/watch?v=0aPD2i4XOLw

 3. Steven Chang schreef:

  U kunt kanker genezen met Quercetine + Vitamine C + Vitamine E.

  Neem voor meer info contact met mij op!

 4. Irma de Gier schreef:

  Dit was ik nog vergeten: Ik weet veel van voeding daar ik voedingsleer heb gestudeerd bij het Civas. ik gebruik roomboter (margarine en halvarine zijn veel te schadelijk) en verder bak en braad ik in olijfolie. Ik zorg dus dat ik mijn belangrijke vetten binnen krijg. Ik eet biologisch (werk zelf op een biologische boerderij als vrijwilliger en daar is ook een biologische tuinderij) en verder haal ik de rest van mijn voedsel voornamelijk bij de Ekoplaza. Ik eet niets waar E nummers in zitten. Ik eet geen fastfood. Direkt klaar maaltijden en magnetronmaaltijden mijd ik echt. Ik eet 2x in de week biologisch vlees en de rest eet ik geen vlees maar noten en zaden en pitten. Toch zondig ik wel eens, maar omdat ik heel gezond eet kan dat: 1x in de week moet ik een ijsje hebben en dat haal ik, uiteraard, bij de Ekoplaza. Soms ga ik wel uit eten. Ik eet geen suiker. Koffie en thee drink ik zonder suiker en soms gebruik ik als zoetstof stevia en ben ook van plan dat plantje zelf te gaan planten in de tuin. Ook ga ik in mijn tuin een kruidentuin aanleggen en wil zelf tomaten etc. gaan verbouwen. Uiteraard eet ik biologisch kippenvlees als ik kip eet en zeker geen kiloknallers. Ook eet ik biologische eieren van vrije uitloopkippen, nr. 0 dus. En zo kan ik nog een tijdje doorgaan. De E nummers die echt levensgevaarlijk is is die van MSG (621) en die voor aspartaam. Die zou iedereen moeten mijden en daarnaast nog vele, vele andere.

  • marianne schreef:

   In plaats van bakken in olijfolie, bak in niet ontgeurde cocosvet en hou de olijfolie voor over je sla bijvoorbeeld maar nooit verhitten.groet Marianne

 5. Irma de Gier schreef:

  Ik heb het boekje van dr. Gabor Lenkei gelezen en ook het boek dodelijke leugens. Ik ben me echt rot geschrokken. Dat big farma dit allemaal maar kan doen. Dat er niets tegen te doen is. Dat ze niet opgerold kan worden. Big farma is wel een van de crimineelste bendes op aarde. Winst maken over mensen. Ze gaan werkelijk over lijken. Ik heb zelf de ziekte van bechterew. Er werd mij diclofenac voorgeschreven. Gelukkig kan ik niet goed tegen medicijnen, altijd veel bijwerkingen. Vandaar dat ik, zeker diclofenac, niet slik. Hooguit een paracetamolletje of paracetamol en condeine (slechts als de pijn echt niet uit te houden is). Gebruik liever MSM, glucosamine en chondroitine en artrosan van A. Vogel. Ook moest ik kunsttranen gebruiken m.a.g. allergische reactie. Nu gebruik ik Weleda ogentroost. Pas is bij mij ADHD geconstateerd. Ik had al het idee dat dat gediagnostiseerd zou worden en idd ik heb het!! Geloof er helemaal geen barst van omdat het een verzonnen ziekte is (heb ik gelezen). Daar gaan ze me nu wat voor voorschrijven. Mijn antwoord is: ik gebruik niets van big farma want als je de bijwerkingen ziet, dan durf je het niet meer in te nemen. Je hebt dan het gevoel dat je russisch roulette aan het spelen ben: zal ik er aan doodgaan of niet, zal ik het aan mijn lever krijgen of niet enz. Als ik wat wil innemen voor die ADHD, om wat rustiger te worden (ben erg druk in mijn hoofd o.a.), dan ga ik iets gebruiken van Bach bloesem remedie. Big farma zal niets aan mij verdienen (of bijna niets – neem af en toe een paracetamolletje maar wil daar ook mee proberen op te houden). Verder gebruik ik multivitamines, visolie omega 3 (6 niet i.v.m. reuma), magnesium-calcium-zink (vaak kuitkramp en het helpt goed). Als ik dus iets slik zijn het vitamine of uit het alternatieve circuit.

 6. Bianca Hofman schreef:

  Goede dag

  Graag wil ik uw aandacht voor het volgende.
  Gisterochtend heb ik besloten te stoppen met de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige. Van een docent hoorde ik over dokter Lenkei, dokter Rath en anderen verbonden aan de orthomoleculaire geneeskunde. Hij vertelde mij over de gevolgen van medicijnen en dat je eigenlijk beter niemand kan doorverwijzen naar een huisarts, psycholoog of psychiater, maar juist naar de orthomoleculaire geneeskunde. Ik was al eens eerder op dit spoor beland maar kon me niet voorstellen dat dit geen geldklopperij zou zijn. Nu ik letterlijk gehoord heb dat het juist andersom is wil ik mij graag hierin verdiepen. Ook vraag ik mij af of het niet mogelijk is om verpleegkundige te worden vanuit deze zienswijze. Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen dokter Lenkei en dokter Rath qua zienswijze e.d.? Of werken ze juist samen?

  Zonnige groet,
  Bianca Hofman

  • Ik denk dat je de juiste beslissing hebt gemaakt.
   Die ‘witte jassen’: houden je ziek.
   Iets met: ‘vaste klant’…

   Maar of die twee samen werken?
   Ik heb geen idee.
   Ik hoor Lenkei nu voor het eerst.

   Die Dr Rath die heb ik wel gevolgd – en in mijn ogen bevind hij zich op het juiste pad..?..
   Heeft verder ook goed onderzoek gedaan naar hoe het zover heeft kunnen komen.
   De nazi roots van de EU in Brussel

  • descheleschilder schreef:

   Ik raad je aan het boekje van de Hongaar Dr. Gábor Lenkei te lezen: “Op de lopende band van de zorgindustrie. Wat u niet mag weten over uw gezondheid“.
   Na ooit regulier arts geweest te zijn kwam hij tot het inzicht dat de supermachtige farmaceutische industrie er gebaat bij is mensen ziek te houden (zoals de wapenindustrie er gebaat bij is oorlogen in stand te houden).
   Een mooi voorbeeld hiervan is een proces dat een farmaceutisch bedrijf ooit aanspande tegen een firma die vitamine E supplementen produceerde (volgens Lenkei komen veel ziektes voort uit gebrek, zoals bijvoorbeeld hart en vaatziekten vaak voortkomen uit een te lage inname vitamine E; hij stelt dat er in ons steeds meer uit fabrieken rollend voedsel veel te weinig vitaminen, mineralen en sporenelementen te vinden zijn en adviseert dit door supplementen aan te vullen en in grotere mate dan de door de WHO bepaalde ADH´s). Het bedrijf wou dat bij de rechterlijke macht verbieden. Er zouden immers minder hart- en vaatziektes voorkomen als mensen meer vitamine E gingen slikken, hetgeen de verkoop van de door het bedrijf geproduceerde medicatie tegen die ziektes zou doen dalen. Gelukkig won het bedrijf niet, maar ik denk als er andere mensen op de rechterlijke stoelen hadden gezeten dit best anders had kunnen uitpakken (denk aan omkoping en intimidatie).
   In zijn boek (hij heeft er overigens meerdere geschreven) vertelt hij een mooi verhaal over de Hunza, een volk dat ooit afgelegen in het Himalaya gebergte leefde. Gelukkig met weinig en gezond.
   Over Mattias Rath schrijft hij (in mijn ogen overdreven: wat te denken van de alsmaar in aantal afnemende sjamanen?) dat het de grootste medisch geneeskundige van onze tijd is. Beiden zien ziektes als gevolg van gebrek aan stoffen.
   Soms echter heb ik het gevoel dat ook Lenkei slaaf van de wetenschappen is.

  • Nicolette schreef:

   Misschien iets in de Antroposofische Geneeskunde (Rudolf Steiner).

 7. Thomas Levy Talks To Vitamin C Can Cure Coalition Part 1/9
  http://www.youtube.com/watch?v=d9Sa02XnteA

  • tjen schreef:

   IG Farben…….’ With a Little Help from their Friends’….

   http://www.belfort-group.eu/photo/useralbum/Eragon/57

   “The European Union was dreamt up by The Vatican. It is part of a larger project to restore the Vatican’s control over all of Europe into a fascist Roman Catolic State”

   http://www.jordanmaxwell.com/questions.html

   De Europese grondwet werd getekend onder een standbeeld van pontifex maximus Innocentus X. Wie was deze rakker? De (symbolische) “founding father” van het nieuwe “Holy Roman Empire”?

   Wist in 1646 de absolute en autoritaire macht van Rome te restaureren nadat die enigszins dreigde af te brokkelen. Was erg bedreven in nepotisme. Was de achter, achter, achter kleinzoon van pontifex maximus Alexander VI. Uit de Borgia familie. Bekende familie met een natuurlijke aanleg voor pauselijke ambities en nepo-aktiviteiten in de genen. Was heel erg en fanatiek tegen vrede. Aan oorlog werd/wordt nu eenmaal meer verdiend. Zit graag, als standbeeld, onder een schilderij waar een reptiel een kind dreigt aan te vallen. Mocht graag voor “Satan” poseren, zij het postuum, op een schilderij van Guido Reni.

   “ About 1635, at the height of the Thirty Years’ War in Germany, in which the Papacy was intricately involved, Cardinal Antonio commissioned a painting of the combative archangel Michael, trampling Satan (the source of heresy and error) for the church of his old Order.”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Innocent_X

   En staat ook in de top 25 van de “most evil popes”. Wat erg leuk is voor de man. Men heeft ambitie, of men heeft dat niet.

   http://one-evil.org/people/people_17c_Innocent_X.htm

   http://one-evil.org/index.asp

   Vatican Secrets,

   http://www.youtube.com/watch?v=5p_rrTs_WfQ

  • tjen schreef:

   IG Farben……

   Dirty Secrets – Nazi International – Joseph P. Farrell P 2

   Nazi postwar plan, manipulation of financial markets, blackmail between the two elites, vanaf min 1:00,

   Setting up their societies, Maison Rouge Strasbourg, Martin Bormann, 750 corporations were set up to launder money out of nazi Germany, IG Farben, vanaf min 5:00,

   Bormann cashed cheques under his own name in a Rockefeller bank, Bilderberg, prince Bernard SS officer and vice president of IG Farben, Hermann Josef Abs, vanaf min 8:30,

   Bilderberg was founded in order to coordinate this massive influx of nazi money into the American and British banks that would then launder that money, the whole thing was set up basicly to fauster themselves along the European Union which was exactly the goal of Martin Bormann, vanaf min 9:30,

   Joseph P. Farrell – The Cosmic War – P 12,

   Unified field theory quantummechanics and testable and verifyible predictions, Nasa, Los Alamos, 3th reich, esoteric physics, Werner Heisenberg, a ’clean’ hydrogene bomb (isn’t that nice ?), fusion plasmas and the bell, town in Argentina, Rio Negro, San Carlos De Beriloche vanaf min 46:00,

   Nazi international, nazi compounds, Martin Bormann, Hitler, ‘not permitted to talk about that’, working on lasers, ‘secund generation tunable lasers’, isotope separation, IG Farben, ‘liquidation’ of IG took till 2003, vanaf min 49:00,

   Wavelenghts and isotopes, laser enrichment isotope technology facility California…..in 1943, vanaf min 56:00,

   Enclave in Argentina, space time research and German physics, kaiser Wilhelm institute, German kartel compagnies, IG Farben was the brainchild of Wall Street, IG Farben and Standard Oil (Rockefeller), vanaf min 1:00:00,

   August 10, 1944, meeting hotel ‘Maison Rouge’ (Red House) in Strasbourg under sponsorship od Bormann, meeting of large corporate representatives, ‘announced that the war is lost, but……we gonna keep fighting till certain objectives are met’…, vanaf min 1:07:00,

   Bormann, Weishaupt (Rosecrucian) house Engelstadt, (Hans) Kammler, …they kept the bell themselses…in Argentina, Colonia Dignidad (missing children), Peron, vanaf min 1:12:00,

   http://www.thebyteshow.com/JosephPFarrell.html

   http://hetuurvandewaarheid.info/2012/08/05/listen-to-the-mind-blowing-interviews-of-joseph-p-farrell-about-his-books/

  • Nicolette schreef:

   Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid en lichaam.
   Niemand kan je dwingen medicijnen te slikken of operaties te ondergaan.
   Soms zie je mensen rond lopen op straat, die hun medicatie weigeren te slikken en door het Gezondheidszorg Systeem is uitbehandeld.
   Het neemt toe helaas, steeds meer mensen vallen buiten de boot, er valt met hen niet te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *